ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Βάις: «Ήρθα σε ομάδα με φιλοδοξίες και στόχους!»

Βάις: «Ήρθα σε ομάδα με φιλοδοξίες και στόχους!»

Παρουσιάστηκε ο Βλάντιμιρ Βάις από την Lekhwiya SC. Τη φανέλα με το «79» πήρε ξανά ο Σλοβάκος.

Ο νέος σταθμός στη καριέρα του Σλοβάκου θα είναι στο Κατάρ και συγκεκριμένα στη Lekhwiya SC. Ο Βάις παρουσιάστηκε και επίσημα από τη νέα του ομάδα και δήλωσε έτοιμος να αγωνιστεί και να προσφέρει.

«Έχω μεγάλη διάθεση και αποφασιστικότητα να παλέψω σκληρά για αυτήν τη νέα εμπειρία μου. Έχω τα φόντα και την δυνατότητα να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους της. Ήρθα σε μία ομάδα με φιλοδοξίες και στόχους. Θα δώσω τα πάντα. Θα κάνω το καλύτερο δυνατό προκειμένου να την βοηθήσω να πάρει τον τίτλο αλλά και να έχουμε μία καλή παρουσία και πορεία στο Τσάμπιονς Λιγκ της Ασίας».

Σε ερώτηση που του έγινε για το πως επήλθε το deal απάντησε: «Ήρθε μία προσφορά μέσω του ατζέντη μου από την ομάδα. Ήξερα τον Μπουγκέρα, με τον οποίο υπήρξαμε συμπαίκτες στην Ρέιντζερς. Εκείνος έπαιξε μεγάλο ρόλο στο να πάρω μία τέτοια απόφαση. Με τον Μπουγκέρα ήμασταν σαν αδέρφια. Μου ξεκαθάρισε πως η χώρα βιώνει μεγάλη ποδοσφαιρική ανάπτυξη και ό,τι η Lekhwiya είναι σε υψηλό επίπεδο. Μου διευκρίνισε πως ο επαγγελματισμός εδώ είναι στο 100%. Έτσι μέσω των ανθρώπων της ομάδας έγιναν οι απαιτούμενες επαφές και η συμφωνία με τον Ολυμπιακό για να πάρω μεταγραφή».