ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Χάμιλτον: Είναι νωρίς για το πρωτάθλημα

Χάμιλτον: Είναι νωρίς για το πρωτάθλημα

Σίγουρος για την βελτίωση στα μονοθέσια των ομάδων της Formula 1, εμφανίστηκε σε δηλώσεις του ο Λιούις Χάμιλτον, μετά τον αγώνα της Μαλαισίας.

Παράλληλα, ο πιλότος της Mercedes υπογράμμισε ότι είναι πολύ νωρίς να μιλήσει για την κατάκτηση του πρωταθλήματος, ενώ αναφέρθηκε στον Σεμπάστιαν Φέτελ και τον ρυθμό που έχει η Red Bull.

Χαρακτηριστικά ο Βρετανός πιλότος είπε: «Ακόμη είναι πολύ νωρίς για όλους για να μιλήσουμε για το πρωτάθλημα. Ο Σεμπάστιαν ήταν πολύ γρήγορος στη Μαλαισία. Κοιτάζοντας τον ρυθμό της Red Bull, ήταν πολύ καλός στις στροφές και λίγο πιο αργός στις στροφές. Δεν έχω καμία αμφιβολία ότι η Renault θα επιδιορθώσει τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν και τότε θα δούμε πολύ καλούς αγώνες. Έχουν ένα πολύ καλό μονοθέσιο. Ακόμη και η Ferrari δεν απέχει πολύ από εμάς»

Ενώ για το δικό του μονοθέσιο ο Χάμιλτον δήλωσε: «Εγώ θα συνεχίζω να πιέζω την ομάδα με σκοπό να εξελίξει το μονοθέσιο. Υπάρχουν αρκετοί τομείς στους οποίους μπορούμε να βελτιωθούμε και είμαι σίγουρος ότι και οι υπόλοιπες ομάδες θα κάνουν το ίδιο».