ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ολυμπιακός: «Πληρώστε την ρήτρα του Πουλίδο»

Ολυμπιακός: «Πληρώστε την ρήτρα του Πουλίδο»

Ο Άλαν Πουλίδο εμφανίζεται μία... ανάσα από τον Ολυμπιακό, ωστόσο, ο αθλητικός διευθυντής της Τίγκρες αναφέρει πως ο παίκτης έχει συμβόλαιο με την μεξικανική ομάδα.

Ο διεθνής επιθετικός είναι σε ανοικτή επαφή με τους «ερυθρόλευκους», ούτως ώστε να διευθετηθούν οι λεπτομέρειες της συμφωνίας μεταξύ των δύο πλευρών και στις συζητήσεις, ο Μεξικανός και ο μάνατζέρ του έ4χουν ξεκαθαρίσει πως μένει ελεύθερος από την Τίγκρες.

Όμως, ο Μιγκέλ Άνχελ Γκάρζα, αθλητικός διευθυντής της ομάδας από το Μεξικό, σε δηλώσεις του σε ραδιοφωνικό σταθμό της πατρίδας του υποστήριξε πως ο Άλαν Πουλίδο έχει συμβόλαιο και οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να καταβάλλουν το ποσό των 7,5 εκατομμυρίων δολαρίων, που αναλογούν στην ρήτρα για την αποδέσμευσή του.

«Δεν έχουμε καμία προσφορά για τον Πουλίδο, ο παίκτης δεν πωλείται. Όποιος θέλει να τον πάρει, θα πρέπει να πληρώσει τη ρήτρα του συμβολαίου του. Ο παίκτης και ο ατζέντης κοιτούν και άλλες επιλογές. Θέλουν να βγάλουν περισσότερα λεφτά από τη μεταγραφή», ήταν τα λόγια του Μιγκέλ Άνχελ Γκάρζα.