ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΠΑΟΚ: Άγγελος προς Σαββίδη: Όσο αξίζουν, τόσο θα τους πληρώνεις

ΠΑΟΚ: Άγγελος προς Σαββίδη: Όσο αξίζουν, τόσο θα τους πληρώνεις

Τον προβληματισμό του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδη, για τη μη αξιοποίηση των χρημάτων που επένδυσε αντιλήφθηκε ο Άγγελος Αναστασιάδης.

Ο νέος προπονητής του "Δικεφάλου", σύμφωνα με την ιστοσελίδα Voria.gr, στη συζήτηση που είχε μαζί του την περασμένη Κυριακή του είπε χαρακτηριστικά: "Τον παίκτη που αξίζει 500.000 ευρώ θα τον πληρώνεις 500. Όσο αξίζει ο καθένας, τόσο θα πληρώνεται".

Με αυτή την υπόσχεση, αλλά και από τις πληροφορίες που έχει συλλέξει εδώ και καιρό για τον 60χρονο, ο ομογενής επιχειρηματίας πείστηκε να συνεργαστεί μαζί του.


Παράλληλα, σύμφωνα με το olapaok.gr, ανάμεσα σε όλα τα άλλα θέματα που συζητιούνται αυτό το διάστημα μεταξύ του Αγγελου Αναστασιάδη και των συνεργατών του με τους Ζήση Βρύζα και άλλα στελέχη του ποδοσφαιρικού τμήματος, είναι και το τι μέλλει γενέσθαι με παίκτες που έπαιξαν φέτος στον ΠΑΟΚ.

Ως εκ τούτου αποτελεί θέμα συζήτησης η ενημέρωση γύρω από το έμψυχο δυναμικό της ομάδας, το οποίο καλείται να αξιολογήσει ο έμπειρος τεχνικός. Ο Αναστασιάδης έχει στα χέρια του πλήρη έκθεση με όλες τις λεπτομέρειες για τα πεπραγμένα των παικτών τη χρονιά που τελείωσε και αναμένεται να κάνει άμεσα τις εισηγήσεις του, προκειμένου να γίνουν οι ανανεώσεις που θα έχουν εγκριθεί.

Διαβάστε επίσης: Αθανασιάδης: «Χάσαμε μία σεζόν»