ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Φαλκάο: «Θα ήταν ρίσκο»

Φαλκάο: «Θα ήταν ρίσκο»

Ο Ρανταμέλ Φαλκάο υποστήριξε πως δεν ήθελε να στερήσει τη δυνατότητα από κάποιον συμπαίκτη του που ήταν 100% έτοιμος να παίξει στο Μουντιάλ.

Πλήγμα στην Κολομβία με τον αποκλεισμό του Ρανταμέλ Φαλκάο από την τελική αποστολή. Ο Χοσέ Πέκερμαν μαζί με τον αστέρα της ομάδας, αποφάσισαν από κοινού πως δεν θα βρίσκεται στα γήπεδα της Βραζιλίας, με τον ποδοσφαιριστή της Μονακό να λέει μετά από αυτή την εξέλιξη:

«Σήμερα είμαι σε καλή κατάσταση, αλλά το γνωρίζω ότι μου λείπει ακόμη πολύ για να μπορέσω να παίξω. Δεν ήθελα να στερήσω την ευκαιρία από κάποιον συμπαίκτη μου που είναι 100 % έτοιμος, ούτε να ρισκάρω την υγεία μου.

Πότε δεν τα παράτησα αν και γνώριζα ότι η ανάρρωσή μου ήταν δύσκολη, γι αυτό και το ότι έχω φτάσει σήμερα σε τέτοιο σημείο με εκπλήσσει.

Αυτή η κατάσταση με ωρίμασε, με έκανε πιο δυνατό. Θέλω να ευχαριστήσω το τεχνικό επιτελείο που με περίμενε. Έχουμε μια μεγάλη Εθνική ομάδα την οποία πρέπει να στηρίξουμε. Εμπιστευόμαστε απόλυτα τους επιθετικούς μας που είναι στην αποστολή, έχουμε πολύ ικανούς ποδοσφαιριστές».

Δείτε τις κυριότερες ειδήσεις και τα νέα της Εθνικής μας ενόψει του Παγκοσμίου Κυπέλλου ΕΔΩ