ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ολυμπιακός: Ανακοινώσεις… στην Θύρα 7

Ολυμπιακός: Ανακοινώσεις… στην Θύρα 7

Στο Παγκόσμιο Συνέδριο της Θύρας 7 αναμένεται να ανακοινωθούν οι επόμενες μεταγραφές του Ολυμπιακού για τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Όπως σας έχουμε ενημερώσει και με προηγούμενο ρεπορτάζ, οι «ερυθρόλευκοι» αναμένεται την Τετάρτη (11/6) να ανακοινώσουν και επίσημα την απόκτηση του Γκεβόργκ Γκαζαριάν, μια και ο Αρμένιος μεσοεπιθετικός τα έχει βρει σε όλα με τους Πειραιώτες και έχει περάσει τα απαραίτητα ιατρικά τεστ.

Ο 26χρονος ποδοσφαιριστές αναμένεται να... ανοίξει τον... χορό των καλοκαιρινών μεταγραφών του Ολυμπιακού και εντός των επόμενων ημερών, οι «ερυθρόλευκοι» αναμένεται να προχωρήσουν στην ολοκλήρωση μίας ή δύο νέων μεταγραφών, οι οποίες ενδεχομένως να ανακοινωθούν στο Παγκόσμιο Συνέδριο της Θύρας 7 που θα φιλοξενηθεί το Σαββατοκύριακο 14-15 Ιουνίου στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Τη δεδομένη στιγμή, πιο... κοντά στους Πρωταθλητές Ελλάδας είναι οι Παϊτίμ Κασάμι και Άλαν Πουλίδο, δύο περιπτώσεις που βρίσκονται στο... τελευταίο στάδιο για την ολοκλήρωσή τους. Ο Ελβετός περιμένει να βρεθεί η «χρυσή τομή» στις επαφές του Ολυμπιακού με την Φούλαμ για την παραχώρησή του και άμεσα θα βρεθεί στον Πειραιά για τις υπογραφές, ενώ ο Μεξικανός επιθετικός μετέχει με την εθνική ομάδα της χώρας του στο Μουντιάλ και μετά το τέλος θα έρθει στην Ελλάδα για τα... τυπικά.