ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Η τελετή έναρξης του Μουντιάλ 2014

Η τελετή έναρξης του Μουντιάλ 2014

Η αντίστροφη μέτρηση για τη μεγαλύτερη γιορτή του Παγκόσμιου ποδοσφαίρου ξεκινά, με την τελετή έναρξης του Μουντιάλ. Πάνω από 600 άτομα θα συμμετάσχουν, με τους Βραζιλιάνους να έχουν ετοιμάσει εκπληκτικά shows με ακροβατικά και φυσικά πολύ χορό. Φυσικά ξεχωρίζουν οι παρουσίες των Τζένιφερ Λόπεζ, Πίτμπουλ και Κλαούντια Λέιτε που θα τραγουδήσουν το επίσημο τραγούδι της διοργάνωσης. Όλα αυτά εντός του γηπέδου του Σάο Πάολο, αφού εκτός η κατάσταση έχει ξεφύγει κυριολεκτικά, με μεγάλης έκτασης επεισόδια ανάμεσα σε Βραζιλιάνους που διαμαρτύρονται για τη διοργάνωση του Παγκοσμίου Κυπέλλου και αστυνομικούς.

-Σε λίγη ώρα ξεκινά η μεγάλη γιορτή με το γήπεδο του Σάο Πάολο να είναι γεμάτο από 62.000 φιλάθλους, ενώ η τελετή έναρξης θα μεταδοθεί τηλεοπτικά σε πάνω από 200 χώρες του κόσμου.

kosmos

-Η γιορτή στις εξέδρες έχει ξεκινήσει την ώρα που εκτός γηπέδου συμβαίνουν απίστευτα πράγματα, με επεισόδια ανάμεσα σε Βραζιλιάνους και αστυνομικούς, με τους πρώτους να διαμαρτύρονται για την διοργάνωση του Μουντιάλ. Σκηνές βίας έκαναν το γήπεδο του κόσμου και όλα ελπίζουμε να σταματήσουν και το Παγκόσμιο Κύπελλο να διεξαχθεί ομαλά και χωρίς άλλα απρόοπτα.

-Η τελετή μόλις ξεκίνησε.. Μία τεράστια μπάλα στο κέντρο του γηπέδου, υποδέχεται και καλωσορίζει, σε 31 διαφορετικές γλώσσες τις 31 εθνικές ομάδες που μετέχουν στο Μουντιάλ, μαζί με την Βραζιλία!

- Πολύ όμορφη μουσική, αρμονία κινήσεων και πολλά χρώματα δημιουργούν ένα υπέροχο σκηνικό...

-Μην ξεχνάτε πως στις 23:00 διεξάγεται το πρώτο παιχνίδι της διοργάνωσης ανάμεσα στην οικοδέσποινα Βραζιλία και την Κροατία.

- Το πρώτο μέρος της τελετής έναρξης είναι αφιερωμένο στη φύση... "Δένδρα" και όμορφα "λουλούδια" έχουν γεμίσει τον αγωνιστικό χώρο της Arena, ενώ ένας άνδρας με κανό... διασχίζει τον Αμαζόνιο

dendro

- Πλέον, στο... επίκεντρο βρίσκεται η παραδοσιακή μουσική της Βραζιλίας...

- Φυσικά δεν θα μπορούσε να λείπει ο παραδοσιακός πολεμικός Capoeira!

-Μπορείτε να δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα του Παγκοσμίου Κυπέλλου αλλά και τα κανάλια που θα μεταδώσουν τους αγώνες ΕΔΩ

- Αυτή τη στιγμή 64 παιδιά παρουσιάζουν τις 32 εθνικές ομάδες που θα αγωνιστούν στα γήπεδα της Βραζιλίας. Στην τεράστια μπάλα-οθόνη στο κέντρο του γηπέδου βλέπουμε τις σημαίες όλων των χωρών

simaio othoni

-Στο κέντρο του γηπέδου η σημαία της Βραζιλίας. Η μπάλα ανοίγει και από μέσα βγαίνουν οι Τζένιφερ Λόπεζ, Πίτμπουλ και Κλαούντια Λέιτε τραγουδώντας στο επίσημο τραγούδι του Μουντιάλ. Ο Πίτμπουλ μάλιστα φοράει μπλουζάκι της Βραζιλίας.

lopez

- Η Τζένιφερ Λόπεζ για άλλη μια φορά τραβάει τα βλέμματα με την αποκαλυπτική της εμφάνιση. Υπέροχη και η Κλαούντια Λέιτε

- Ακούστε το τραγούδι

- Δυστηχώς το τραγούδι τελείωσε... Οι δύο Λατίνες τραγουδίστριες έβαλαν... φωτιά στην Arena με τις εμφανίσεις τους!

- H σκηνή του γηπέδου έχει σχεδόν αδείασει.. Αντίθετα στις εξέδρες όλο και πιο πολύς είναι ο κόσμος, που μετά την λήξη θα παρακολουθήσει το παιχνίδι της "Σελεσάο" με την Κροατία

-Ας ακούσουμε και το τραγούδι της Σακίρα για το Μουντιάλ της Βραζιλίας... Αξίζει...

- Η τελετή έναρξης έχει ολοκληρωθεί και πλέον περιμένουμε την... δράση! Μην ξεχάσετε στις 23:00 Βραζιλία-Κροατία!! Σας ευχαριστούμε πολύ!