ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Βυζάντιο Κοκκινοχώματος: Ζητούν οικονομική στήριξη από τους φιλάθλους

Βυζάντιο Κοκκινοχώματος: Ζητούν οικονομική στήριξη από τους φιλάθλους

Τη στήριξη των φιλάθλων του ζητά το Βυζάντιο Κοκκινοχώματος, όχι μόνο με την παρουσία τους στο γήπεδο, αλλά και οικονομικά.

Με ανακοίνωσή της η διοίκηση του συλλόγου καλεί όσους που αγαπούν το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο να στηρίξουν οικονομικά την προσπάθεια του Βυζαντίου, στη δεύτερη σεζόν του στη Γ' Εθνική.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η πεποίθηση ότι ο «αθλητισμός αποτελεί παράγωγο του Πολιτισμού» μας χαρακτηρίζει όλους ανεξαιρέτως (από τον Πρόεδρο μέχρι και τον μικρότερο σε ηλικία ποδοσφαιριστή). Το «ευ αγωνίζεσθαι» και η «ευγενής άμιλλα» υφίστανται σαν απώτεροι στόχοι της ποδοσφαιρικής μας οικογένειας.

Η επικείμενη συμμετοχή του Συλλόγου μας (για δεύτερη συνεχόμενη φορά) στο Πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής κατηγορίας (αγωνιστική περίοδος 2014-2015) βιώνεται απ' όλους εμάς ως μια μεγάλη ποδοσφαιρική γιορτή!!!

Όνειρο μας: οι αγωνιστικές επιτυχίες του Σωματείου μας να καταστήσουν το Δημοτικό Γήπεδο Κοκκινοχώματος πόλο έλξης για το νεανικό πληθυσμό της ευρύτερης περιοχής (προώθηση του Πολιτισμού μέσω του Αθλητισμού).

Για τον παραπάνω λόγο: το Δ.Σ. του Συλλόγου καλεί όλους τους φιλάθλους που αγαπούν το Ερασιτεχνικό Ποδόσφαιρο, να στηρίξουν μια ιδιαίτερα επίπονη οικονομικά προσπάθεια, η οποία καταβάλλεται με σκοπό τη διάκριση του Γ.Σ. «Βυζάντιο Κοκκινοχώματος» σ' ένα πρωτάθλημα αρκετά δύσκολο, από αγωνιστικής πλευράς.

Σχετικά με την οικονομική ενίσχυση του σωματείου:

ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ «ΒΥΖΑΝΤΙΟ»
ΑΡΙΘΜΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ: 342/296005-22
ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΝΩΝΕΙ (ΣΩΜΑΤΕΙΑ-ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ-ΑΘΛΗΤΕΣ-ΦΙΛΑΘΛΟΥΣ)».