ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ολυμπιακός: Δεν τα βρήκαν Πουλίδο-Τίγκρες

Ολυμπιακός: Δεν τα βρήκαν Πουλίδο-Τίγκρες

Το σήριαλ του Μεξικανού επιθετικού θα συνεχιστεί, αφού μετά την εκδίκαση της υπόθεσης του από την Επιτροπή Επίλυσης Οικονομικών Διαφορών της μεξικάνικης Λίγκας, δεν λύθηκε το θέμα της μεταγραφής του.

Τόσο ο Πουλίδο όσο και ο Ολυμπιακός θα χρειαστεί να κάνουν και άλλη υπομονή, αφού ο 23χρονος φορ δεν τα βρήκε με την Τίγκρες. Πλέον το τελευταίο που μπορεί να κάνει ο Μεξικανός είναι να οδηγηθεί στην FIFA, μήπως τελικά καταφέρει και δικαιωθεί.

Εξερχόμενος από τα γραφεία της μεξικανικής ομοσπονδίας εμφανίστηκε αποφασισμένος να φτάσει μέχρι τέλους για να δικαιωθεί:

«Προφανώς δεν καταλήξουμε πουθενά. Ο δικηγόρος της Τίγκρες προσπαθεί να βρει μια λύση το συντομότερο δυνατό. Δεν αποκλείεται να επιτευχθεί συμφωνία. Εγώ είμαι ελεύθερος, αλλά μαζί με την Τίγκρες θέλουμε να βρεθεί λύση.

Παλεύω για κάτι δίκαιο. Είμαι σίγουρος ότι είμαι ελεύθερος. Είμαι έτοιμος για όλα. Το συμβόλαιό μου έχει λήξει. Δεν υπάρχει επέκταση ως το 2016».

Από την πλευρά του ο δικηγόρος του, Χεσούς Μαρτίνες, τόνισε: «Δεν υπάρχει ημερομηνία για επόμενη συνεδρίαση και ακρόαση στη μεξικάνικη ομοσπονδία. Η θέση μας είναι ότι ο παίκτης είναι ελεύθερος».

Διαβάστε επίσης:

Mundobasket 2014: Το πρόγραμμα των αγώνων

Ολυμπιακός: Κλήθηκε στην εθνική ο Ντουρμάζ