ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Μάνταλος: «Τίτλους με την ΑΕΚ»

Μάνταλος: «Τίτλους με την ΑΕΚ»

Για όλους και για όλα μίλησε ο Πέτρος Μάνταλος σε δηλώσεις του στην εφημερίδα «Real News». Πιο συγκεκριμένα, ο μεσοεπιθετικός της Ένωσης αναφέρθηκε στα όνειρά του με την ΑΕΚ, τη νέα σεζόν στη Football League, την μεταγραφή του πέρσι και την Εθνική ομάδα, στην οποία έκανε ντεμπούτο προ ημερών.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Μάνταλου:

Ποιες είναι οι πρώτες σου εντυπώσεις από την ΑΕΚ;

«Είμαι λίγο διάστημα στην ομάδα, αλλά αυτά που κιόλας βλέπω δεν τα έχω ξαναζήσει στη ζωή μου. Ο κόσμος μας στηρίζει παντού, σε προπονήσεις, σε φιλικά, απίστευτο συναίσθημα... Μας νιώθει σαν οικογένειά του και εμείς αισθανόμαστε μοναδικά».

Πριν αποφασίσεις να βάλεις την υπογραφή σου, είχες άλλες προτάσεις;

«Τίποτα το χειροπιαστό και την ίδια ημέρα που με ζήτησε η ΑΕΚ, μέσα σε λίγη ώρα είπα το “ναι”. Μόλις ο κ. Μελισσανίδης μου πρότεινε να παίξω γι' αυτή την ομάδα, δεν ήταν δυνατόν να αρνηθώ. Τα προβλήματα που αντιμετώπισε η ομάδα ανήκουν στο παρελθόν. Από τη στιγμή που βγήκε μπροστά ο κ. Μελισσανίδης ήμουν σίγουρος πως τίποτα δεν θα θυμίζει το χθες».

Σε ελκύει το εξωτερικό, όπως πολλά παιδιά της ηλικίας σου;

«Αυτή τη στιγμή, όχι. Μόνο στην ΑΕΚ είναι το μυαλό και στο πως θα κατακτήσω τίτλους μαζί της. Από εκεί και πέρα, μου αρέσει το γερμανικό πρωτάθλημα και όποτε έχω ελεύθερο χρόνο το παρακολουθώ φανατικά».

Περιμένεις να κάνετε περίπατο στη Football League και κατά πόσο το αχανές ΟΑΚΑ θα σας εμπνεύσει;

«Είναι πρόωρο να πει κανείς κάτι τέτοιο. Η κατηγορία δεν θα είναι εύκολη και οφείλουμε καθημερινά να δουλεύουμε σκληρά και να δίνουμε απαντήσεις μέσα στο γήπεδο. Για το ΟΑΚΑ θα πω απλά ότι με τέτοιο κόσμο να μας ακολουθεί παντού δεν θα έχουμε το παραμικρό πρόβλημα. Εννοείται, πάντως, ότι όλοι μας περιμένουμε και ονειρευόμαστε τη στιγμή που θα μπούμε στο νέο μας γήπεδο».

Ποδοσφαιριστής, το παιδικό όνειρο;

«Ναι, με μια μπάλα από μικρός».

Πρότυπο έχεις;

«Θαυμάζω αρκετούς, αλλά πάντα είχα αδυναμία στον Ινιέστα».

Επόμενος μεγάλος στόχος μετά την κλήση σου στην Εθνική;

«Να καθιερωθώ στο αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα και να βοηθήσω ώστε η ΑΕΚ να επιστρέψει γρήγορα εκεί όπου ανήκει».

Ήττα από τη Ρουμανία και κακή εμφάνιση. Γιατί να είμαστε αισιόδοξοι για το μέλλον;

«Γιατί αυτή η ομάδα έχει αποδείξει και στο παρελθόν πως στα δύσκολα δείχνει χαρακτήρα και πως γρήγορα μπορεί να στέκεται ξανά γερά στα πόδια της. Γνωρίζουμε πρώτα εμείς οι ίδιοι οι ποδοσφαιριστές ότι δεν παίξαμε καλά, όμως θεωρώ το συγκεκριμένο ματς μια κακή παρένθεση. Πολύ σύντομα η Εθνική θα επιστρέψει στις επιτυχίες, είμαι βέβαιος».