Αλέγκρι: «Με Ολυμπιακό κρίνεται η πρόκριση»

Αλέγκρι: «Με Ολυμπιακό κρίνεται η πρόκριση»

Τη σημασία που έχουν για τη Γιουβέντους οι προσεχείς αγώνες με τον Ολυμπιακό στο Champions League εξήγησε ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι.

«Είναι σημαντικό παιχνίδι για εμάς, από τη στιγμή που έχουμε έναν δύσκολο μήνα μπροστά μας και πιστεύω ότι θα είναι κρίσιμος μήνας», ανέφερε αρχικά ο Ιταλός τεχνικός στους δημοσιογράφους και πρόσθεσε:

«Για το πρωτάθλημα δεν είναι καθοριστικός, αλλά είναι πολύ σημαντικός. Για το Champions League πιστεύω ότι τα δύο παιχνίδια που ακολουθούν, στην Ελλάδα και στην έδρα μας, με τον Ολυμπιακό είναι αρκετά σημαντικά για να περάσουμε στην επόμενη φάση της διοργάνωσης».

Στη συνέχεια, ο 47χρονος κόουτς υπογράμμισε: «Η διακοπή μας επέτρεψε να ανακτήσουμε δυνάμεις, αν και είχαμε πολλούς διεθνείς, αλλά όλοι τους έχουν επιστρέψει σε καλή κατάσταση και έπαιξαν σε κάποια παιχνίδια. Υπήρξαν κάποιοι ποδοσφαιριστές εδώ κατά τη διάρκεια της διακοπής, έτσι πρέπει να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας».

Καταλήγοντας, ο Αλέγκρι στάθηκε στον Βιδάλ, ο οποίος δεν πρόκειται να παίξει απόψε και όλα δείχνουν ότι θα παίξει με τον Ολυμπιακό: «Έπαιξε σε δύο ενενηντάλεπτα και τον εξετάσαμε, διαπιστώνοντας ότι δεν είναι σε καλή κατάσταση. Δεδομένου ότι ήρθε μόλις χθες πίσω, και έχοντας παίξει δύο παιχνίδια και εν όψει του σημαντικού αγώνα στην Αθήνα την Τετάρτη, νομίζω ότι είναι καλύτερα να παραμείνει στο Τορίνο».