ΑΘΛΗΤΙΚΑ

«Κεραυνοί» Τζίγκερ για Βγενόπουλο, Πατέρα

«Κεραυνοί» Τζίγκερ για Βγενόπουλο, Πατέρα
Νέα ολομέτωπη επίθεση του Γιάννη Βαρδινογιάννη προς τους Ανδρέα Βγενόπουλο και Νικόλα Πατέρα, για την κατάσταση που οδήγησαν τον Παναθηναϊκό...

Νέα ολομέτωπη επίθεση του Γιάννη Βαρδινογιάννη προς τους Ανδρέα Βγενόπουλο και Νικόλα Πατέρα, για την κατάσταση που οδήγησαν τον Παναθηναϊκό, με επιστολή του που διαβάστηκε στη συνεδρίαση του Δ.Σ. της ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

Σε αυτή κάνει λόγο για άτομα που επιθυμούν την ακυβερνησία της ομάδας και υποστηρίζει ότι για αυτήν τη δύσκολη οικονομική κατάσταση της ΠΑΕ δεν φέρει ευθύνη η οικογένεια Βαρδινογιάννη.

Μάλιστα, προχωρά ακόμα περισσότερο, τονίζοντας ότι είναι συγκεκριμένοι άνθρωποι αυτοί που ακολούθησαν συστηματική πολιτική και στρατηγική που οδήγησε τον Παναθηναϊκό στο σημερινό αδιέξοδο, ενώ καταλήγει ζητώντας από όλους να στηρίξουν τον Δημήτρη Γόντικα και τα μέλη του δ.σ. στην προσπάθειά τους να διαχειριστούν τη σκληρή πραγματικότητα.

Ο Γιάννης Βαρδινογιάννης επανέλαβε και την διάθεση του ιδίου και της οικογένειάς του για να μη σταθούν εμπόδιο στην εξέλιξη της ΠΑΕ, πλην όμως ξεκαθάρισε πως μέχρι σήμερα και από την ημέρα που εκδήλωσε την πρόθεση παραχώρησης των μετοχών που κατέχουν, δεν έχει εμφανιστεί κανένας υποψήφιος επενδυτής.

Περισσότερα στο onsports.gr