Με… Αρμάνι οι ιταλοί αθλητές το 2012

Kανείς δεν μπορεί να γνωρίζει πόσα μετάλλια θα έχει η ιταλική Ολυμπιακή αποστολή στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου, το 2012...

Kανείς δεν μπορεί να γνωρίζει πόσα μετάλλια θα έχει η ιταλική Ολυμπιακή αποστολή στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου, το 2012.

Εκείνο που θεωρείται σίγουρο όμως, είναι πως η «σκουάντρα ατζούρα» θα βρεθεί στο πόντιουμ των πιο καλοντυμένων ομάδων της διοργάνωσης. Αυτή την άτυπη διάκριση την οποία διασφαλίζει η εμπλοκή του Τζιόρτζιο Αρμάνι στην υπόθεση.

Όλα τα μέλη της ιταλικής αποστολής που θα παρελάσουν στο Ολυμπιακό Στάδιο της αγγλικής πρωτεύουσας, στην τελετή έναρξης, θα φορούν σύνολα και κοστούμια, τα οποία θα φέρουν την υπογραφή ενός εκ των διασημότερων μόδιστρων του πλανήτη.

Η επίσημη ανακοίνωση της εντυπωσιακής αυτής συνεργασίας για τους Αγώνες του Λονδίνου θα πραγματοποιηθεί στις 20 Ιουλίου, σε ειδική τελετή στα γραφεία της ιταλικής Ολυμπιακής Επιτροπής.

Σε κάθε περίπτωση, αυτή είναι η πρώτη φορά που ένας οίκος υψηλής ραπτικής αναλαμβάνει τη χορηγία των Ιταλών αθλητών σε Ολυμπιακούς Αγώνες.