ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ολυμπιακοί Αγώνες 2016: Σοκ στην ελληνική αποστολή - Ντοπαρισμένη Ελληνίδα κολυμβήτρια

Ολυμπιακοί Αγώνες 2016: Σοκ στην ελληνική αποστολή - Ντοπαρισμένη Ελληνίδα κολυμβήτρια

Με το «αριστερό» άρχισαν οι Ολυμπιακοί Αγώνες για την ελληνική αποστολή που βρίσκεται στο Ρίο, καθώς λίγο πριν την Τελετή Έναρξης βρέθηκε θετική σε έλεγχο ντόπινγκ Ελληνίδα αθλήτρια.

ΕΠΙΣΤΕΦΕΙ ΕΣΠΕΥΣΜΕΝΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ - Ο ΕΛΕΓΧΟΣ ΝΤΟΠΙΝΓΚ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΠΡΙΝ ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙ ΓΙΑ ΡΙΟ

Σαν βόμβα «έσκασε» στο αρχηγείο της ελληνικής αποστολής στο Ρίο η είδηση για ύπαρξη ντοπαρισμένης Ελληνίδας κολυμβήτριας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το δείγμα από την αθλήτρια πάρθηκε στην Ελλάδα λίγο πριν το ταξίδι της στην Βραζιλία, όπου θα εκπροσωπούσε τη χώρα στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίου.

Η αθλήτρια δεν είχε πιθανότητες διάκρισης στο αγώνισμά της και θα ήταν η δεύτερη Ολυμπιακή συμμετοχή της. Η κολυμβήτρια που θα αγωνιζόταν την Παρασκευή 12 Αυγούστου, αποχώρησε το βράδυ της Παρασκευής από το Ολυμπιακό Χωριό, σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση και θα επιστρέψει άμεσα στην Αθήνα.

Προς το παρόν δεν έχει δημοσιοποιηθεί το όνομα της Ελληνίδας αθλήτριας, καθώς αναμένεται και το αποτέλεσμα από το δεύτερο δείγμα των εξετάσεων.

Αργά το βράδυ η Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή επιβεβαίωσε την είδηση με την ακόλουθη ανακοίνωση:

«To αρχηγείο της Ελληνικής Ολυμπιακής ομάδας στο Ρίο, ανακοινώνει την ύπαρξη θετικού πρώτου δείγματος σε μέλος της αποστολής, κατά τη διάρκεια ελέγχου ντόπινγκ που πραγματοποιήθηκε στις αρχές Ιουλίου στην Αθήνα.
Η ΕΟΕ είχε ζητήσει τον έλεγχο όλων των Ελλήνων αθλητών που παίρνουν μέρος στους Ολυμπιακούς Αγώνες.
Το συγκεκριμένο μέλος έχει αποχωρήσει από το Ολυμπιακό Χωριό».

Σχετικές ειδήσεις