ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Μόνο νίκη με Πανιώνιο

Μόνο νίκη με Πανιώνιο
Ο ΠΑΟΚ ικανοποίησε με την εμφάνιση του κόντρα στην Τότεναμ και την Κυριακή θέλει στην έδρα του Πανιωνίου να επιστρέψει στα νικηφόρα αποτελέσματα....

Ο ΠΑΟΚ ικανοποίησε με την εμφάνιση του κόντρα στην Τότεναμ και την Κυριακή θέλει στην έδρα του Πανιωνίου να επιστρέψει στα νικηφόρα αποτελέσματα.

Η ήττα από τον Εργοτέλη την προηγούμενη βδομάδα είχε εν μέρη σαν δικαιολογία το μεγάλο παιχνίδι κόντρα στην Τότεναμ, όμως σε περίπτωση νέου στραβοπατήματος δεν μπορεί να αποτελέσει δικαιολογία και πάλι ο αγγλικός σύλλογος.

Ωστόσο, από σήμερα ο ΠΑΟΚ επιστρέφει στην ελληνική πραγματικότητα, με τον Μπόλονι να έχει στη διάθεσή του μόλις δυο μέρες για να προετοιμάσει πλάνο και παίκτες για το ματς της Νέας Σμύρνης.

Κρέσιτς, Κοντρέρας, Ετό και Μαλεζάς απέδωσαν καλά στα μετόπισθεν και αναμένεται να διατηρηθούν, όπως και οι Γκαρσία-Αρίας στα χαφ. Η τριάδα της επίθεσης με Σαλπιγγίδη, Βιεϊρίνια και Αθανασιάδη δεν αλλάζει, με μοναδικό ερωτηματικό να αποτελεί ο τρίτος μέσος, θέση που διεκδικούν οι Ίβιτς, Φωτάκης και Λαζάρ.