ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ντροπή: Κι όμως η «χρυσή» Άννα Κορακάκη συνεχίζει να προπονείται σε αποθήκη!

Ντροπή: Κι όμως η «χρυσή» Άννα Κορακάκη συνεχίζει να προπονείται σε αποθήκη!

Μπορεί να θριάμβευσε στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο και να έφερε στην Ελλάδα το χρυσό μετάλλιο, ωστόσο η ολυμπιονίκης της Σκοποβολής, Άννα Κορακάκη εξακολουθεί να προπονείται σε ακατάλληλους χώρους.

Σύμφωνα με τα όσα φέρνει στο «φως» ο Ελεύθερος Τύπος, η Κορακάκη εδώ και ένα χρόνο προπονείται σε ένα εγκαταλελειμμένο βιομηχανικό χώρο, χωρίς κατάλληλο φωτισμό και τουαλέτες, στη Δράμα, όπου ζει.

Αν και η δημοτική αρχή, η οποία κατεδάφισε την παράγκα στην οποία έκανε προετοιμασία πριν να πάει στην Κίνα, της υποσχέθηκε ένα κοντέινερ, η Άννα Κορακάκη, όπως αποκαλύπτει ο Ελεύθερος Τύπος, προπονείται σε μια παλιά καπναποθήκη που παραχώρησε η αντιπεριφέρεια.

Όπως δηλώνει ο πατέρας και προπονητής της, Τάσο, «προπονούμαστε σε έναν ανθυγιεινό χώρο μέσα στη σκόνη. Δεν έχουμε τον κατάλληλο φωτισμό, ο ήλιος μπαίνει από τα παράθυρα δημιουργώντας τεράστιο πρόβλημα στη στόχευση».

Λόγω της κατάστασης αυτής η οικογένεια Κορακάκη αποφάσισε να ακυρώσει την προγραμματισμένη για την 1η Νοεμβρίου βράβευσης της Άννας από το προεδρείο του δημοτικού συμβουλίου Δράμας. «Πιο πολύ με πειράζει η κοροϊδία. Δεν την αντέχω. Τι να τις κάνω τις βραβεύσεις όταν δεν μπορούν να κάνουν δύο-τρία απλά πράγματα» δηλώνει οργισμένος ο κ. Κορακάκης.

Οργή προκαλεί το γεγονός ότι η χρυσή Ολυμπιονίκης προετοιμάζεται μέσα σε αυτές τις συνθήκες για το Παγκόσμιο Κύπελλο Σκοποβολίας που ξεκινά στις 25 Οκτωβρίου στο Νέο Δελχί.

Σχετικές ειδήσεις