ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Τρία πράγματα που όλοι οι άντρες θα κάνουν αυτό το Καλοκαίρι

Τρία πράγματα που όλοι οι άντρες θα κάνουν αυτό το Καλοκαίρι

Δεν υπάρχει αμφιβολία πως για εμάς τους Έλληνες το Καλοκαίρι είναι η καλύτερη εποχή του χρόνου.

Νησιά, παραλίες με καταγάλανα νερά και πολλές και υπέροχες επιλογές μάς περιμένουν σε κάθε γωνιά. Σε αντίθεση με άλλες χρονιές, ωστόσο, το Καλοκαίρι του 2018 περιλαμβάνει στο «μενού» του αρκετές εκπλήξεις οι οποίες, ως επί το πλείστον, αφορούν στο αντρικό κοινό. Ναι, έχουν ένταση, ρυθμό και «ανεβάζουν» την αδρεναλίνη στα ύψη.

Αν θέλετε, λοιπόν, φέτος να πάτε το Καλοκαίρι σε άλλο επίπεδο, σίγουρα αξίζει να συμπεριλάβετε στο πρόγραμμα της θερινής σεζόν τις παρακάτω τάσεις.

M1 copy copy



Απολαύστε μια extreme εμπειρία στη Φύση

Το Καλοκαίρι του 2018 πρέπει να το ζήσετε στο έπακρο και κυρίως, να φροντίσετε να περάσετε πολύ χρόνο κοντά στη Φύση. Αυτό σημαίνει πως καλείστε να δοκιμάσετε όλα όσα τα περασμένα χρόνια διστάζατε να κάνετε διότι η κυρίαρχη τάση στο wellness φέτος θέλει να σηκωθείτε από τον καναπέ και να γίνετε πιο… extreme (εκτός βέβαια αν πρόκειται για το Μουντιάλ). Ναι, το 2018 τα πάντα έχουν να κάνουν με τις εμπειρίες που συγκεντρώνετε. Φαίνεται πως όσο πιο έντονες είναι, τόσο περισσότερο θα σας ωφελήσουν και θα «γεμίσουν» τις μπαταρίες σας οπότε, μην χάνετε χρόνο και ξεκινήστε να σχεδιάζετε την επόμενη «περιπέτεια».

Ένα κορυφαίο trend της χρονιάς αφορά στον αθλητικό τουρισμό. Σχεδιάστε τις καλοκαιρινές σας διακοπές -εντός και εκτός Ελλάδας- με βάση ένα σπορ ή μια extreme εμπειρία. Οι πλέον ιδανικές και δημοφιλείς για τους άντρες επιλογές την εποχή που διανύουμε είναι το surfing, η κατάδυση και φυσικά, το flyboard, η θαλάσσια απογείωση που κάνει «θραύση» το τελευταίο διάστημα. Ενναλακτικά, μπορείτε να κάνετε έναν… extreme συνδυασμό. Μπείτε στο «έξυπνο» SUV σας και σχεδιάστε το ταξίδι σας με βάση μια διαδρομή που «ανεβάζει» την αδρεναλίνη στα ύψη, δηλαδή μια πορεία μέσα στη Φύση η οποία περιλαμβάνει πολλές σπορ στάσεις.

M2 copy copy



Κινηθείτε σε ρυθμούς Μουντιάλ

Καλοκαίρι 2018 χωρίς Μουντιάλ, δεν γίνεται. Δεν υπάρχει άντρας που να μην έχει ονειρευτεί ότι έως και τις 15 Ιουλίου του 2018, θα πάρει το αυτοκίνητό του και θα ταξιδέψει έως τη Ρωσία για να παρακολουθήσει από κοντά τους κορυφαίους αγώνες του Παγκοσμίου Κυπέλλου Ποδοσφαίρου. Για εκείνους που αδυνατούν να βάλουν μπροστά για τη Ρωσία, υπάρχει και η εναλλακτική του… καναπέ. Είναι και αυτό ένα είδος αντρικού «σπορ» που σίγουρα θα σας χαρίσει πολλές έντονες στιγμές. Μπείτε στο «παιχνίδι», οργανώστε καταλλήλως το σαλόνι σας και φροντίστε να έχετε στο σπίτι σας τα απαραίτητα σνακ. Κάποιες φορές, άλλωστε, η επιλογή της άνεσης είναι ό,τι χρειάζεται ένας άντρας για να περάσει πραγματικά καλά και να χαλαρώσει.

M3 copy copy

Κάντε test drive στο πιο high tech SUV

Είτε ταξιδέψετε στη Ρωσία είτε προτιμήσετε την άνεση του σπιτιού σας, το σίγουρο είναι πως υπάρχει μια ακόμη επιλογή που κάθε άντρας πρέπει να δοκιμάσει τους επόμενους μήνες, ειδικότερα αν είναι λάτρης των αυτοκίνητων -και δη των «έξυπνων» και high tech. Πράγματι, αυτό το Καλοκαίρι έχετε την υπέροχη ευκαιρία να κάνετε test drive σε ένα από τα πιο εντυπωσιακά και όμορφα SUV της κατηγορίας του: Το Eclipse Cross.

Οι λόγοι για τους οποίους αξίζει να βγείτε στους δρόμους αυτό το Καλοκαίρι με το νέο και πρωτοποριακό SUV της Mitsubishi Motors είναι πολλοί, ωστόσο, δύο είναι τα βασικά σημεία στα οποία πρέπει να εστιάσετε. Το πρώτο σχετίζεται φυσικά με το γεγονός ότι όπως εσείς, έτσι και αυτό, είναι έτοιμο για δράση κάθε στιγμή. Σίγουρα, λοιπόν, θα σας χαρίσει μια «δυνατή» εμπειρία αυτή τη σεζόν. Ο δεύτερος λόγος για τον οποίο αξίζει να κάνετε το φετινό Καλοκαίρι ένα test drive με το Eclipse Cross είναι πως θα σας κάνει να αισθανθείτε έναν τρομερό ενθουσιασμό -που ίσως μόνο ένας ποδοσφαιρόφιλος ο οποίος περιμένει να ξεκινήσει το Μουντιάλ μπορεί να καταλάβει! Με λίγα λόγια, θα σας διασκεδάσει, προσφέροντάς σας παράλληλα άνεση, ασφάλεια και απόλυτο έλεγχο. Ό,τι θέλει, δηλαδή, κάθε άντρας για να περάσει καλά και να χαλαρώσει ουσιαστικά.

M4

Ό,τι και αν επιλέξετε να κάνετε, να θυμάστε πως το Καλοκαίρι του 2018 είναι σημαντικό να βρείτε τον χρόνο ώστε να χαρείτε μοναδικές στιγμές αθλητικής, μουντιαλικής και φυσικά, οδηγικής… απόλαυσης. Κυρίως, όμως, μην ξεχνάτε να δίνετε πάντα προσοχή στις λεπτομέρειες διότι εκείνες είναι που κάνουν τελικά τη διαφορά. Μείνετε, λοιπόν, πιστοί στις καθιερωμένες, αντρικές «παραδόσεις» της παρέας απλώς φέτος, φροντίστε να το κάνετε ακολουθώντας τις κορυφαίες τάσεις της σεζόν και έχοντας πάντα ως γνώμονα το δικό σας μοναδικό στυλ.

#DriveYourAmbition