Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ρίο 2016 - Στεφανίδη: «Δεν το έχω συνειδητοποιήσει ακόμα, είχα ονειρευτεί αυτή τη στιγμή» (vid)

Newsbomb

Σε πελάγη ευτυχίας έπλεε η Κατερίνα Στεφανίδη και δεν μπορούσε να πιστέψει ότι είχε αναδειχθεί χρυσή Ολυμπιονίκης.

Έπειτα από έναν καταπληκτικό αγώνα η Κατερίνα Στεφανίδη χάρισε στην Ελλάδα το 6ο μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες με άλμα στα 4.85.

Η Στεφανίδη μιλώντας στην ΕΡΤ είπε: «Δεν το έχω συνειδητοποιήσει ακόμα, δεν είχα καταλάβει τι γίνεται είμαι παρά πολύ χαρούμενη. Ήξερα ότι είναι ένα ύψος που το έχω (4.85) είναι κάτι που το κάνω όλο το χρόνο φέτος».

Στις πρώτες δηλώσεις της, η χρυσή Ολυμπιονίκης περιέγραψε πώς απέφυγε να δει το τελευταίο άλμα της Αμερικανίδας Μόρις, και έτσι νόμισε οτι οι πανηγυρισμοί από το κοινό σήμαιναν οτι πήρε το αργυρό μετάλλιο.

«Το ότι δεν κοιτούσα τις προσπάθειες των άλλων είναι κάτι που κάνω γενικά φέτος γιατί έχω παρατηρήσει ότι με επηρεάζει. Όχι, τόσο το εάν κάποια περάσει ένα ύψος, αλλά τις λεπτομέρειες του άλματος της. Βέβαια, στην τρίτη προσπάθεια της Μόρις ήταν το χειρότερο που μπορούσε να συμβεί γιατί όλοι πανηγύριζαν και δεν ήξερα τι είχε γίνει».

Και πρόσθεσε: «Κάνω επί κοντώ από τα δέκα μου. Έπειτα από τις πρώτες επιτυχίες είχα προβλήματα και τώρα έγινε αυτό που ονειρευόμουν. Όταν ήμουν μικρή έλεγα να προσέχω πως περνάω τον δρόμο, φοβόμουν μήπως με χτυπήσει αυτοκίνητο και μετά δεν θα μπορούσα να κάνω παγκόσμιο ρεκόρ. Ευχαριστώ όσους μου στάθηκαν και όσους μου στέλνουν μηνύματα και συγγνώμη που σας ξενύχτησα!».

Δείτε στο βίντεο τις πρώτες δηλώσεις της Κατερίνας αμέσως αφού κέρδισε το χρυσό μετάλλιο!