VIDEOS

Ανασκόπηση 2021: Αυτά είναι τα πιο viral βίντεο της χρονιάς που φεύγει

Viral video
Αυτά είναι τα δέκα καλύτερα viral videos του 2021
Pixabay

Ανασκόπηση 2021: Το Newsbomb.gr μάζεψε και παρουσιάζει τα καλύτερα viral videos του 2021, που απολαύσαμε μέσα στη χρονιά και σίγουρα θα θυμόμαστε για αρκετό καιρό ακόμα...

Το 2021 ήταν αδιαμφισβήτητα μια ακόμα δύσκολη χρονιά. Μια χρονιά που μονοπώλησε η πανδημία του κορονοϊού. Τόσο η παγκόσμια, όσο και η ελληνική επικαιρότητα κινήθηκε γύρω από την πανδημία, τα θύματα που άφησε πίσω της, αλλά και τις προσπάθειες των κυβερνήσεων και της επιστημονικής κοινότητας να την περιοριστεί.

Η σκληρή αυτή χρονιά που φτάνει στο τέλος της, μας χάρισε όμως και πολλές, άλλοτε αξιοσημείωτες, άλλοτε ξεκαρδιστικές στιγμές, οι οποίες προέρχονται από την καθημερινότητα, από διεθνούς φήμης προσωπικότητες, πολιτικούς, αλλά και διάφορα δρώμενα αθλητικά, καλλιτεχνικά και μη, που εκτυλίχθηκαν κατά τη διάρκεια του 2021.

Το Newsbomb.gr μάζεψε και παρουσιάζει τα καλύτερα viral videos του 2021, που απολαύσαμε μέσα στην χρονιά και σίγουρα θα θυμόμαστε για αρκετό καιρό ακόμα.

Το μωρό πάντα που δεν ήθελε να αφήσει το... πόδι του επιστάτη

Tο βίντεο ενός αξιαγάπητου μωρού πάντα, το οποίο είναι γαντζωμένο στο πόδι ενός επιστάτη ζωολογικού κήπου της Νότιας Κορέας, έγινε στις αρχές της χρονιάς viral στο YouTube, με το ξεκαρδιστικό περιστατικό να εκτυλίσσεται στον ζωολογικό κήπο Έβερλαντ, κοντά στην Σεούλ.

Στο βίντεο, διάρκειας δύο λεπτών, ένας επιστάτης ζυγίζει τη μικρή Φου Μπάο τοποθετώντας την πάνω σε μια ζυγαριά και στη συνέχεια την αφήνει στο έδαφος.

Το μόλις έξι μηνών γλυκύτατο πάντα όμως, δεν φαίνεται να θέλει να αποχωριστεί με τίποτα τον άνθρωπο που το φροντίζει, με αποτέλεσμα το παρακάτω απίθανο βίντεο...

Ο Μπάιντεν σκοντάφτει... τρεις φορές στο στις σκάλες του Air Force One

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ, Τζο Μπάιντεν κατά το 2021 είχε ένα ιδιαίτερα απαιτητικό πρόγραμμα, καθώς μεταξύ άλλων έπρεπε να αντιμετωπίσει και μια επιθετική πανδημία που απειλούσε με κλείσιμο την μεγαλύτερη παγκόσμια οικονομία.

Ο Μπάιντεν που εμφανίστηκε σε αρκετές συναντήσεις του ιδιαίτερα καταβεβλημένος, στο παρακάτω βίντεο φαίνεται να παθαίνει στις σκάλες, αυτό που όλοι περιμέναν, αλλά επί τρεις φορές...

«Γυμνάσια» Ερντογάν σε Ούρσουλα

Δεν θα περίμενε κανείς φυσικά από τον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν να είναι ο τέλειος οικοδεσπότης... όμως κατά την διάρκεια της συνάντησης του με την πρόεδρο της Κομισιόν, Ούρσουλα φον Ντερ Λάιεν και με τον πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, Σαρλ Μισέλ στην Άγκυρα, φαίνεται πως ο Ερντογάν ξεπέρασε και πάλι τον εαυτό του.

Για την στάση του Τούρκου προέδρου, να επιλέξει να αφήσει κατά την συνάντηση... όρθια την πρόεδρο της Κομισιόν, προκάλεσε παγκόσμια κατακραυγή, ενώ το πρωτοφανές περιστατικό, έφερε στην επιφάνεια και τα δικαιώματα των γυναικών στην Τουρκία.

Το αεροσκάφος που κόλλησε κάτω από γέφυρα!

Ο λόγος για ένα αεροσκάφος της Air India, το οποίο είχε εκποιηθεί προκειμένου να γίνει σκραπ αλλά η διαδικασία μεταφοράς του απεδείχθη τουλάχιστον ατυχής... Το viral video προκάλεσε μεταξύ άλλων... την απορία πολλών στο διαδίκτυο για το παρακάτω αποτέλεσμα.

Η Μέγκαν Μαρκλ να κάνει φάρσες σε περαστικούς στον δρόμο

Η τηλεοπτική εμφάνιση της Μέγκαν Μαρκλ, στο «The Ellen Show» της καλή φίλης της Έλεν ΝτεΤζένερις, συνοδεύτηκε από ένα βίντεο το οποίο έγινε viral όχι μόνο από αυτούς που παρακολουθούν με πάθος το πρώην πριγκιπικό ζεύγος αλλά από εκατομμύρια χρήστες του διαδικτύου.

Άλλωστε ποιος θα περίμενε ποτέ ότι Δούκισσα του Σάσεξ θα φτάσει στο σημείο να κάνει... φάρσες σε περαστικούς στο Λος Άντζελες!

Όταν η Μέρκελ αποκοιμήθηκε σε zoom meeting

Η Άνγκελα Μέρκελ, δοκιμάστηκε όπως και πολλοί άλλοι ηγέτες με την αντιμετώπιση της πρωτόγνωρης κατάστασης που δημιούργησε ο κορονοϊός.

Η πρώην Καγκελάριος, συμμετείχε σε βίντεο-κλήση, με θέμα τα μέτρα ασφαλείας που έπρεπε να ληφθούν. Η Άνγκελα Μέρκελ φαίνεται εξουθενωμένη να κάνει απέλπιδες προσπάθειες προκειμένου να μην αποκοιμηθεί, όμως τελικά... τα βλέφαρά της έκλεισαν.

Ταλιμπάν παίζουν σε... καρουζέλ

Η ανακατάληψη του Αφγανιστάν από τις δυνάμεις των Ταλιμπάν, ήταν από τα θέματα που κυριάρχισαν στην παγκόσμια ειδησιογραφία το 2021. Κατά την επέλασή τους στη χώρα, οι μαχητές φαίνονται σε βίντεο, με τα όπλα στα χέρια, να κάνουν τραμπολίνο και καρουζέλ σε ένα έρημο λούνα παρκ της Καμπούλ, την ώρα που οι κάτοικοι έχουν ταμπουρωθεί στα σπίτια τους από τον φόβο τους… Οι σουρεαλιστικές εικόνες έγιναν απευθείας viral.

H αλλαγή στην έκφραση της Μελάνια Τραμπ

Η «μετάλλαξη» στην έκφραση της Μελάνια Τραμπ -στιγμιότυπο που «έπιασε» η κάμερα- ήταν από τα viral θέματα της χρονιάς.

Στο συγκεκριμένο βίντεο, η πρώην Πρώτη Κυρία φαίνεται να χαμογελά στον Τραμπ, αλλά μόλις γυρίζει από την άλλη πλευρά το κεφάλι της, αλλάζει έκφραση. Κάποιοι στο πρόσωπό της είδαν «αγανάκτηση», άλλοι «απέχθεια» για τον σύζυγό της.

Ο Νορβηγός πρέσβης κάνει σκι στη Φιλοθέη

Το 2021 η κακοκαιρία «Μήδεια» σάρωσε την Ελλάδα. Η Σφοδρή χιονόπτωση έντυσε στα λευκά και το κέντρο της Αθήνας. Οι εικόνες πανέμορφες και πρωτόγνωρες...

Αυτή την ευκαιρία για νοσταλγία της πατρίδας του, έψαχνε και ο Νορβηγός πρέσβης στην Αθήνα ο οποίος έβγαλε τα σκι και κατέβηκε τον χιονισμένο λόφο της Φιλοθέης. Φυσικά το βίντεο έγινε αμέσως viral...

Τζέισον Στέιθαμ «I love you»

Στα γυρίσματα των Αναλώσιμων στη Θεσσαλονίκη, έκρυβαν μια έκπληξη για τον Βρετανό σταρ, από μια Ελληνίδα θαυμάστρια.

Στο βίντεο από την Θεσσαλονίκη που πρόσφατα έκανε τον γύρο των social media, η θαυμάστρια του Τζέισον Στέιθαμ, τον είδε από απόσταση σε ένα διάλειμμα και άρχισε να του φωνάζει, εκφράζοντάς τον ενθουσιασμό της.

«Πραγματικά, θέλω να πεθάνω, να πέσω κάτω, down, down... I love you», ακούγεται να λέει... αντίδραση του Βρετανού σταρ, ανεκτίμητη!

Ο προπονητής που «τρελάθηκε» με το χρυσό μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες

Ένα από τα πιο απολαυστικά στιγμιότυπα των φετινών Ολυμπιακών Αγώνων ήταν ο προπονητής της Κέιτι Λεντέκι, που κέρδισε το χρυσό μετάλλιο στα 400 μέτρα κολύμβηση. Ο προπονητής της χρυσής ολυμπιονίκη έδωσε το «σόου» της ζωής του, το οποίο φυσικά έπιασε η κάμερα και αμέσως έγινε viral.

Βόλτα σκύλου με... drone κατά την διάρκεια του lockdown

Αναπόφευκτα για κάποιους το lockdown ήταν μια περίοδος έμπνευσης, όπως εκείνης που είχε ο ιδιοκτήτης σκύλου στην Κύπρο, ο οποίος αφού δεν μπορούσε να βγάλει ο ίδιος το κατοικίδιό του για βόλτα... επιστράτευσε την τεχνολογία.

Η σωσίας της Τζένιφερ Άνιστον μιμείται την «Ρέιτσελ Γκριν»

Για τους εκατομμύρια νοσταλγούς της διάσημης αμερικανικής σειράς τα «Φιλαράκια» το βίντεο της Λίσα Τρανέλ ήταν από τα καλύτερα του 2021. Η «σωσίας» της Άνιστον έγινε viral όταν ανέβασε βίντεο στο TikTok και όχι άδικα, αφού η αλήθεια είναι ότι η ομοιότητα είναι... εκπληκτική!

Ο 11χρονος χορευτής από την Νιγηρία

Μια υποτροφία για το American Ballet Theatre έλαβε ο 11χρονος χορευτής από τη Νιγηρία που εμφανίζεται σε βίντεο να χορεύει μπαλέτο ξυπόλητος στη βροχή. Το βίντεο, που έγινε viral, το είδαν ιθύνοντες του American Ballet Theatre και του προσέφεραν μία θέση σε μία από τις κορυφαίες σχολές χορού στον κόσμο.

Κάνουν ποδήλατο τρώγοντας McDonald’s

Το βίντεο, ένα από τα πολλά που ξεπήδησαν από το TikTok, παρουσιάζεται μια κατάσταση που δύσκολα κάποιος θα περίμενε μέσα σε ένα McDonald's. Οι πελάτες απολαμβάνουν το γεύμα τους κάνοντας ταυτόχρονα ποδήλατο. Το βίντεο, που βγήκε προς το τέλος της φετινής χρονιάς έχει ήδη εκατομμύρια προβολές και likes.

Ο έξαλλος πανηγυρισμός του Ουίλιαμ στο Euro

Ο τελικός του Euro με την Ιταλία και την Αγγλία ήταν το μεγαλύτερο αθλητικό γεγονός του καλοκαιριού και από αυτό δεν θα μπορούσε να έλειπε ο πρίγκιπας Ουίλιαμ ο οποίος υποστήριξε με θέρμη τη χώρα του. Το βίντεο από τη στιγμή του γκολ των «λιονταριών» που ξεσηκώνει τον πρίγκιπα μαζί με όλο το Γουέμπλεϊ δεν θα μπορούσε να μην γίνει viral.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.