ΦΑΡΜΑΚΟ

Η ΠΕΦ και η ΕΕΦαΜ για τον θάνατο του Γιώργου Δόκιου

Η ΠΕΦ και η ΕΕΦαΜ για τον θάνατο του Γιώργου Δόκιου

Η Πανελλήνια Ένωση Φαρμακοβιομηχανίας και η Ελληνική Εταιρεία Φαρμακευτικού Management εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια για τον θάνατο του Γιώργου Δόκιου

Ο Πρόεδρος και το Διοικητικό Συμβούλιο της Πανελλήνιας Ένωσης Φαρμακοβιομηχανίας, εκφράζουν τα θερμά συλλυπητήρια όλων των μελών του ΔΣ και την αμέριστη συμπαράστασή τους στην οικογένεια και τους οικείους του Γεώργιου Δόκιου, Γενικού Διευθυντή του ΕΦΕΧ, που έφυγε αιφνίδια και πρόωρα από τη ζωή. Αντί στεφάνου, θα πραγματοποιηθεί δωρεά στο «ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ», τιμής ένεκεν για την πολυετή συνεισφορά του στο χώρο της Υγείας και του Φαρμάκου.

Επίσης, το Διοικητικό Συμβούλιο της Ε.Ε.Φα.Μ εκφράζει τη βαθιά οδύνη και θλίψη του για τον απροσδόκητο και πρόωρο χαμό του Γεώργιου Δόκιου, Γενικού Διευθυντή ΕΦΕΧ, ενός ανθρώπου με σημαντική πορεία, ο οποίος οραματίστηκε ως πρωτοπόρος, το μέλλον των ΜΗ.ΣΥ.ΦΑ. και των OTC και υπήρξε ιδρυτικό μέλος της Ε.Ε.Φα.Μ. Επίσης, αντί στεφάνου θα καταθέσει ποσό στο «ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ», τιμής ένεκεν για την πολυετή προσφορά του.

Διαβάστε επίσης:

«Έφυγε» ο Γιώργος Δόκιος, γενικός διευθυντής του ΕΦΕΧ επί 23 χρόνια

Ακολουθήστε το Newsbomb.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Newsbomb.gr

Ροή Ειδήσεων