ΦΑΡΜΑΚΟ

Γιώργος Συκιανάκης: Αφήνει το «τιμόνι» της Menarini Hellas μετά από 34 χρόνια

Γιώργος Συκιανάκης
Ο πρόεδρος και Δ/νων Σύμβουλος της Menarini κ. Γ. Συκιανάκης.

Την ολοκλήρωση μιας επιτυχημένης συνεργασίας διάρκειας 34 ετών, ανακοίνωσε ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Menarini Hellas, Γιώργος Συκιανάκης. 

Σε κλίμα συγκίνησης αλλά και αισιοδοξίας για το μέλλον, μετά από 34 χρόνια στο «τιμόνι» της Menarini Hellas, o πρόεδρος και Δ/νων Σύμβουλος της εταιρείας κ. Γεώργιος Συκιανάκης ανακοίνωσε στο στελεχικό δυναμικό και τους εργαζόμενους της ότι «με την είσοδο του 2023 ολοκληρώνεται μια επιτυχημένη συνεργασία, η οποία διήρκησε τρείς και πλέον δεκαετίες». Η ανακοίνωση του κ. Συκιανάκη έγινε κατά τη διάρκεια εκδήλωσης που συνδυάστηκε με την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας και είχε ως κεντρικό μήνυμα «(1989-2023): 34 Χρόνια Menarini Hellas- H σωστή στιγμή για την ολοκλήρωση αυτής της συνεργασίας».

Ο κ. Συκιανάκης κατά την ομιλία του, ευχαρίστησε όλους τους εργαζόμενους, για τη συμβολή τους στην αναπτυξιακή πορεία της εταιρείας στο διάστημα των 34 χρόνων. «Ξεκινήσαμε αυτό το ταξίδι λίγοι, αλλά αποφασισμένοι να διακριθούμε, έχοντας ως πυξίδα την ποιότητα και την αριστεία. Συνεχώς γινόμαστε περισσότεροι. Η ποιότητα εξελίχθηκε σε πάθος μας και η αριστεία στοιχείο της κουλτούρας μας, άρρηκτα συνδεδεμένο με την επωνυμία της εταιρείας μας. Η επιτυχία μας, οφείλεται στα αξιόπιστα προϊόντα που διαθέτουμε καλύπτοντας σύγχρονες θεραπευτικές ανάγκες, στην οργάνωση καθώς και σε όλους εσάς, το ανθρώπινο δυναμικό, την κινητήριο δύναμη της εταιρείας. Μαζί μεγαλώσαμε ακόμη περισσότερο την εταιρεία, δημιουργώντας δύο νέα τμήματα: των συμπληρωμάτων διατροφής το 2016, και των δερμοαισθητικών το 2020, υπό δύσκολες συνθήκες λόγω της υγειονομικής κρίσης που είχε προκαλέσει η πανδημία. Μαζί επαναλειτουργήσαμε και μία άλλη θυγατρική εταιρεία του ομίλου, την Guidotti Hellas, προσφέροντας νέες θέσεις εργασίας. Σας ευχαριστώ όλους θερμά για αυτό το υπέροχο ταξίδι».

Ο Πρόεδρος και Δ/νων Σύμβουλος της Menarini Hellas έκλεισε την ομιλία του τονίζοντας: «Το ταξίδι όμως συνεχίζεται το ίδιο δυναμικά. Στη νέα πορεία, με τη δική σας συμβολή, δέσμευση και αφοσίωση, θα παραμείνει η Menarini Hellas στην ηγετική θέση που της αξίζει». Ξεχωριστές στιγμές της εκδήλωσης ήταν η προβολή εταιρικού video με τις σημαντικότερες ημερομηνίες σταθμούς στην κοινή πορεία της Menarini Hellas και του Προέδρου και Διευθύνοντος Συμβούλου της εταιρείας καθώς και η προσφορά δώρων από τους εργαζομένους και τους στενούς συνεργάτες του, τιμώντας τον για την καθοριστική συμβολή του στην ανάδειξη της Menarini Hellas σε ηγέτιδα εταιρεία.

Διαβάστε επίσης:

Σκέψεις για φίλτρα στη συνταγογράφηση εξετάσεων για περιορισμό του clawback

ΙΣΑ: Ιατρική γνωμάτευση και παρουσία ιατρού σε όλες τις αθλητικές εκδηλώσεις

Αγαπηδάκη: Άμεσα ξεκινούν δωρεάν εξετάσεις καρδιάς για 5,5 εκατ. πολίτες