ΦΑΡΜΑΚΟ

DEMO ΑΒΕΕ: Αρωγός σε επιστημονικές εκδηλώσεις Καρδιολογίας

DEMO ΑΒΕΕ: Αρωγός σε επιστημονικές εκδηλώσεις Καρδιολογίας

Η φιλοσοφία και η τέχνη συνάντησαν την καρδιολογία, στην 2η Επιστημονική Εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο Ναύπλιο στις αρχές Ιουλίου.

Η Επιστημονική Εκδήλωση με τίτλο «Εκεί που η φιλοσοφία και η τέχνη συναντούν την καρδιολογία - Τι νεότερο στην καρδιολογία» διοργανώθηκε από το Ίδρυμα Καρδιαγγειακής Έρευνας και Επιμόρφωσης «ΚΑΡΔΙΑ» σε συνεργασία με την Α’ Καρδιολογική Κλινική του Πανεπιστημίου Αθηνών, ΓΝΑ ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΟ. Στόχο είχε να ενημερώσει για τις νεότερες εξελίξεις σε τομείς που σχετίζονται με τη διάγνωση και θεραπεία των καρδιαγγειακών παθήσεων και να παρουσιάσει τις νεότερες εξελίξεις στους παράγοντες κινδύνου και πρόληψης της Στεφανιαίας Νόσου με έμφαση στη διατροφή και την υγεία.

Καινοτομία αποτέλεσε η προσπάθεια κατάδειξης της αλληλεπίδρασης μεταξύ της ιατρικής και ειδικότερα της καρδιολογίας και της τέχνης, της λογοτεχνίας, της οικονομίας και της φυσικής επιστήμης καθώς και η σχέση μεταξύ των φιλοσοφικών αναζητήσεων και ιατρικών προβλημάτων. Παράλληλα, έγινε ειδική αναφορά στη στενή σχέση της καρδιολογίας με άλλες ειδικότητες σε ερευνητικό και κλινικό επίπεδο.

Η βιομηχανία φαρμάκων DEMO ΑΒΕΕ είχε ενεργό συμμετοχή και υποστήριξε την εκδήλωση, όπως και το 11o Μετασυνεδριακό Συμπόσιο «Υπέρταση, Καρδιαγγειακοί Παράγοντες Κινδύνου και Συνυπάρχουσες Παθήσεις», στο Πόρτο Χέλι Αργολίδος από 23 έως και 26 Ιουνίου 2016, και το «11ο Πολυθεματικό Μετεκπαιδευτικό Σεμινάριο ΠΦΥ» στην Καλαμάτα από 17 έως 19 Ιουνίου 2016. Το τελευταίο, που αποτελεί πλέον σταθερό σημείο αναφοράς στα δρώμενα της Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας, είχε στόχο να ενισχύσει το υψηλό επίπεδο γνώσεων του Έλληνα ιατρού ώστε να διαχειριστεί τις προκλήσεις που αντιμετωπίζει η ΠΦΥ.

Και στα τρία παραπάνω συνέδρια η εταιρεία DEMO ήταν παρούσα προβάλλοντας προϊόντα καρδιολογίας στους επιστήμονες υγείας.

Σχετικές ειδήσεις