ΦΑΡΜΑΚΟ

Η DEMO ABEE μεγάλος χορηγός του προγράμματος «ΑΓΟΝΗ ΓΡΑΜΜΗ ΓΟΝΙΜΗ»

Η DEMO ABEE μεγάλος χορηγός του προγράμματος «ΑΓΟΝΗ ΓΡΑΜΜΗ ΓΟΝΙΜΗ»

Επτά προορισμούς περιλαμβάνει για το 2019, το πρόγραμμα κοινωνικής προσφοράς «ΑΓΟΝΗ ΓΡΑΜΜΗ ΓΟΝΙΜΗ», μεγάλος χορηγός του οποίου είναι η βιομηχανία φαρμάκων DEMO.

Το 2019 το πρόγραμμα «Άγονη Γραμμή Γόνιμη» κλείνει δεκατρία χρόνια ανελλιπούς δράσης στα μικρά νησιά της χώρας μας. Αποτελεί το μεγαλύτερο εκπαιδευτικό, πολιτιστικό και αθλητικό πρόγραμμα στα νησιά του Αιγαίου καθώς από το χειμώνα του 2007 έως σήμερα έχουν πραγματοποιηθεί πάνω από 800 επισκέψεις σε 39 νησιά. Στόχος του είναι η ισότιμη πρόσβαση στην εκπαίδευση και τον πολιτισμό για όλους, ανεξάρτητα από τον τόπο διαμονής τους.

Το πρόγραμμα του 2019 πραγματοποιείται από το μήνα Ιανουάριο μέχρι και το μήνα Ιούνιο, στους εξής προορισμούς: Δονούσα, Θηρασιά, Απείρανθος Νάξου, Σαντορίνη, Κύθηρα, Αστυπάλαια, Κάρυστος. Στις δράσεις του περιλαμβάνονται 11 εργαστήρια που θα διατεθούν δωρεάν για τα παιδιά και τους εφήβους των νησιών όπως: Μαθήματα Σκάκι, Εργαστήρια ανάδειξης τοπικών παραδόσεων και εθίμων, Μουσικοκινητική αγωγή και εκπαίδευση, Εργαστήριο κατασκευής σβούρας και χαρταετού, Εργαστήριο animation – κινηματογράφησης και φωτογραφίας και Μαθήματα τραγουδιού, χορού, οργάνωσης χορωδίας design, χαρακτικής και ρομποτικής.

H DEMO κάθε άνοιξη και καλοκαίρι δείχνει ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τα μικρά νησιά του Αιγαίου καθώς τα τελευταία χρόνια υποστηρίζει σταθερά με σκευάσματα και χορηγίες την «Ομάδα Αιγαίου» και τον ετήσιο διάπλου της σε μικρά νησιά, το νησί Μαράθι στο οποίο η εταιρεία στέλνει κάθε χρόνο σκευάσματα και ιατρικά μηχανήματα για την τουριστική περίοδο, όπως επίσης και το Διεθνές Φεστιβάλ Μουσικής στο Μόλυβο.

Το πρόγραμμα ΑΓΟΝΗ ΓΡΑΜΜΗ ΓΟΝΙΜΗ τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Παιδείας Έρευνας & Θρησκευμάτων, και έχει την υποστήριξη του Μακαριότατου Αρχιεπισκόπου Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμου.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Ρoή Ειδήσεων