ΥΓΕΙΑ

Παγκόσμιο συνέδριο Ελλήνων γιατρών στην Ελλάδα το 2020

Παγκόσμιο συνέδριο Ελλήνων γιατρών στην Ελλάδα το 2020
Ι.Σ.Α

Συνάντηση εργασίας με επίκεντρο τη διεξαγωγή Παγκόσμιου Συνεδρίου Ελλήνων Ιατρών στη χώρα μας το 2020, πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή (26/07/2019).

Στη συνάντηση συμμετείχαν ο πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών (ΙΣΑ), Γιώργος Πατούλης, μέλη του ΔΣ του ΙΣΑ, ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Ελληνικών Ιατρικών Συλλόγων Βορείου Αμερικής Σπύρος Μεζίτης, εκπροσώποι του Συλλόγου Ελλήνων Ιατρών Νέας Υόρκης και επιφανείς ομογενείς καθηγητές.

Στο επίκεντρο της συζήτησης με αντικείμενο τη διοργάνωση του συνεδρίου που υλοποιείται με πρωτοβουλία του ΙΣΑ σε συνεργασία με τον Ιατρικό Σύλλογο Κύπρου και την Ομοσπονδία Ελληνικών Ιατρικών Συλλόγων Βορείου Αμερικής, βρέθηκαν το πλαίσιο και η θεματολογία του όπως και άλλα οργανωτικά ζητήματα.

Με την ευκαιρία της συνάντησης, ο κ. Πατούλης προσέφερε στους συμμετέχοντες ένα λεύκωμα του ΙΣΑ και το ιατρικό εγκόλπιο. «Με την πρωτοβουλία αυτή θέλουμε να ανοίξουμε έναν δίαυλο απευθείας επικοινωνίας του ιατρικού επιστημονικού δυναμικού της πατρίδας μας με τους εκπροσώπους του ιατρικού χώρου της Ομογένειας. Στόχος μας είναι να ενώσουμε τους απανταχού Έλληνες γιατρούς μέσα από ένα πλαίσιο συνεργασιών αναπτυξιακού χαρακτήρα, ιδιαίτερα στον τομέα του ιατρικού τουρισμού, ωφέλιμου για την Ελλάδα αλλά και για το σύνολο της ελληνικής ιατρικής επιστημονικής κοινότητας» δήλωσε ο κ. Πατούλης.

Στη συνάντηση παρόντες ήταν, επίσης, το μέλος του ΔΣ του Συλλόγου Ελλήνων Ιατρών Δρ. Δημήτρης Μαρκουΐζος, ο πρώην πρόεδρος του Συλλόγου Ελλήνων Ιατρών Νέας Υόρκης Δρ. Γιώργος Τσιούλιας, ο επιφανής γιατρός και καθηγητής του Πανεπιστημίου Χάρβαρντ και μέλος του Συλλόγου Ελλήνων Ιατρών Νέας Αγγλίας Στέφανος Καλλής, ο Διευθυντής του Εθνικού Διαδημοτικού Δικτύου Υγιών Πόλεων Προαγωγής Υγείας Σωτήρης Παπασπυρόπουλος, τα μέλη του ΔΣ του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών Πολυτίμη Λεονάρδου, Ιωάννης Κεχρής και Αναστάσιος Χατζής.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Σχετικές ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων