ΥΓΕΙΑ

Υπουργείο Υγείας – Ελληνοαμερικανικό Επιμελητήριο: Κλειστή συνάντηση για επενδύσεις στην Υγεία

Υπουργείο Υγείας – Ελληνοαμερικανικό Επιμελητήριο: Κλειστή συνάντηση για επενδύσεις στην Υγεία
Υπ.Υγ.

Με τη συμμετοχή του πρέσβη των ΗΠΑ, Geoffrey Pyatt, πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή (02/08/2019) κλειστή συνάντηση εργασίας μεταξύ της νέας πολιτικής ηγεσίας του υπουργείου Υγείας και εκπροσώπων του Ελληνοαμερικανικού Εμπορικού Επιμελητηρίου.

Ο υπουργός Υγείας, Βασίλης Κικίλιας και ο υφυπουργός, Βασίλης Κοντοζαμάνης συναντήθηκαν με τα μέλη της επιτροπής φαρμακευτικών εταιρειών και της επιτροπής ιατροτεχνολογικού εξοπλισμού και διαγνωστικών του Επιμελητηρίου.

Οι κύριοι Κικίλιας και Κοντοζαμάνης απάντησαν στα ζητήματα που έθεσαν οι εκπρόσωποι των αμερικανικών εταιρειών στο φαρμακευτικό και ιατροτεχνολογικό-διαγνωστικό κλάδο, και αντάλλαξαν απόψεις.

Όπως επισημαίνει το υπουργείο Υγείας, κοινός τόπος της συνάντησης ήταν η ανάγκη δημιουργίας ενός διαύλου επικοινωνίας μεταξύ του Υπουργείου και των φορέων της αγοράς, η δημιουργία προϋποθέσεων προκειμένου η Ελλάδα να προσελκύσει επενδύσεις στον τομέα της Υγείας και, κυρίως, η παροχή αποτελεσματικών σε σχέση με το κόστος υπηρεσιών υγείας στον Έλληνα πολίτη.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Σχετικές ειδήσεις