ΥΓΕΙΑ

Οι κλινικές του «ΙΑΣΩ» συστήνονται ως «Best Hospitals of the World»

Οι κλινικές του «ΙΑΣΩ» συστήνονται ως «Best Hospitals of the World»

Οι Κλινικές του Ομίλου ΙΑΣΩ, ΙΑΣΩ και ΙΑΣΩ ΠΑΙΔΩΝ, ΙΑΣΩ GENERAL, ΙΑΣΩ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ και το Κέντρο Αποθεραπείας και Αποκατάστασης ΦΙΛΟΚΤΗΤΗΣ, αναγορεύτηκαν πρόσφατα και συστήνονται από το Diplomatic Council, ως «Best Hospitals Worldwide 2014».

To Diplomatic Council που έχει έδρα τη Χάγη, είναι ένας διεθνής Οργανισμός Σκέψης (think tank), με μέλη διεθνείς προσωπικότητες της διπλωματίας, πολιτικής, βιομηχανίας, τέχνης και του αθλητισμού. Η αναγνώριση αυτή έρχεται σε συνέχεια των Πιστοποιήσεων των Κλινικών του Ομίλου κατά TEMOS International με έδρα τη Γερμανία για τον Ιατρικό Τουρισμό και TUV Nord (TUV Hellas) κατά ISO 9001:2008, για το υψηλό επίπεδο των παρεχομένων υπηρεσιών και τις υπερσύγχρονες υποδομές τους.

Ο Όμιλος ΙΑΣΩ αποτελεί έναν υπερσύγχρονο Όμιλο με πρότυπες μονάδες Υγείας όπως τα ΙΑΣΩ και ΙΑΣΩ ΠΑΙΔΩΝ, το ΙΑΣΩ GENERAL, το ΙΑΣΩ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ και ο ΦΙΛΟΚΤΗΤΗΣ, εξοπλισμένες με τον πλέον σύγχρονο και πρωτοποριακό ιατροτεχνολογικό εξοπλισμό και με την συνδρομή κορυφαίων ιατρών συνεργατών όλων των ειδικοτήτων καθώς επίσης επιστημονικού, νοσηλευτικού και διοικητικού προσωπικού.

Ο Όμιλος ΙΑΣΩ πάντα ένα βήμα μπροστά, μέσω των πιστοποιήσεων ποιότητας στο σύνολο των Κλινικών του, και της εν γένει στόχευσής του στη διασφάλιση ποιότητας, πλέον και με την αναγνώριση από διεθνείς Οργανισμούς όπως το Diplomatic Council, στο σύνολο των Κλινικών του, σηματοδοτεί τις εξελίξεις στα θέματα υγείας όχι μόνο στη χώρα μας, αλλά και στην επέκταση των δραστηριοτήτων του στην διεθνή αγορά του Ιατρικού Τουρισμού.