ΕΛΠΙΔΑ: Ο Κώστας Μπακογιάννης επισκέφθηκε την Ογκολογική Μονάδα Παίδων

Newsroom Newsroom

ΕΛΠΙΔΑ: Ο Κώστας Μπακογιάννης επισκέφθηκε την Ογκολογική Μονάδα Παίδων
ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΛΠΙΔΑ

Το αστέρι της «Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας» στον τοίχο της «ΕΛΠΙΔΑΣ»

Την Ογκολογική Μονάδα Παίδων «Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη – ΕΛΠΙΔΑ» επισκέφθηκε ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας, Κώστας Μπακογιάννης, την Τρίτη (15/01/2019).

Τον κ. Μπακογιάννη υποδέχτηκαν η Πρόεδρος του Σωματείου «ΕΛΠΙΔΑ-Σύλλογος Φίλων Παιδιών με καρκίνο», Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη και ο Διοικητής των Νοσοκομείων Παίδων «Η ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ» και «Π.&Α. ΚΥΡΙΑΚΟΥ», Μανώλης Παπασάββας.

Υποδεχόμενη τον κ. Μπακογιάννη, η κυρία Βαρδινογιάννη τον ευχαρίστησε για την πρωτοβουλία να επισκεφθεί τα παιδιά της «ΕΛΠΙΔΑΣ», τονίζοντας τη σημασία που έχει η συμπαράσταση της νέας γενιάς. «Η στήριξη από εκπροσώπους της νέας γενιάς, όπως είσαι εσύ και οι συνεργάτες σου, έχει για εμάς ιδιαίτερη αξία. Γιατί το αύριο της κοινωνίας μας χτίζεται από όλους εσάς, από τους νέους ανθρώπους και η ευαισθησία σας με γεμίζει αισιοδοξία ότι μπορούμε να ονειρευόμαστε έναν καλύτερο κόσμο», ανέφερε χαρακτηριστικά η κυρία Βαρδινογιάννη.

Η κυρία Βαρδινογιάννη, θέλοντας να ευχαριστήσει τον κύριο Μπακογιάννη για την στήριξή του, τού απένειμε την τιμητική πλακέτα του Συλλόγου «ΕΛΠΙΔΑ» και στη συνέχεια τοποθέτησαν μαζί στον «Τοίχο των Αστεριών της ΕΛΠΙΔΑΣ» το αστέρι της «Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας».

Ο κ. Μπακογιάννης ευχαρίστησε την κυρία Βαρδινογιάννη για τη μεγάλη τιμή τονίζοντας στην ομιλία του τη σπουδαιότητα του έργου της «ΕΛΠΙΔΑΣ». «Νιώθω ότι αυτός ο Σύλλογος έχει δώσει πραγματικό νόημα στην λέξη ΕΛΠΙΔΑ. Και νιώθω πραγματικά ότι το μυστικό αυτής της μοναδικής προσφοράς είναι ότι όταν επισκέπτεται κάποιος την Ογκολογική Μονάδα Παίδων νιώθει σαν να βρίσκεται σε ένα ζεστό σπιτικό και τον υποδέχεται μια οικογένεια, ανοίγοντας την αγκαλιά της. Και βέβαια είναι αξιοθαύμαστο, πραγματικά, ότι η ΕΛΠΙΔΑ έχει καταφέρει να δημιουργήσει ευρύτερες συμμαχίες. Δεν υπάρχουν κόμματα και παρατάξεις. Όλοι προσφέρουν για τα παιδιά. Η ΕΛΠΙΔΑ κατάφερε να ενώσει ακόμα και τους αιώνιους αντιπάλους Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό, καθώς και οι δυο ομάδες στέκονται στο πλευρό του Συλλόγου!», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Μπακογιάννης, ο οποίος προσέφερε στην κυρία Βαρδινογιάννη ένα συμβολικό αναμνηστικό από την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας, ένα μαντήλι με αναπαράσταση εκθέματος από το Μουσείο των Δελφών.

Αμέσως μετά, ο κ. Μπακογιάννης ξεναγήθηκε στην Ογκολογική Μονάδα Παίδων, ενημερώθηκε αναλυτικά από γιατρούς και νοσηλευτές για τον τρόπο λειτουργίας της, επισκέφθηκε τους μικρούς ασθενείς, μίλησε μαζί τους και τους προσέφερε δώρα.

bakogiannis2.jpg
01
Η Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη απονέμει στον Κώστα Μπακογιάννη την τιμητική πλακέτα του Συλλόγου "ΕΛΠΙΔΑ" ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΛΠΙΔΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

DPG NETWORK

ened ΜΕΛΟΣ ΕΝΕΔ Monetized by DPG Digital Media ©2010-2019 Newsbomb.gr - All rights reserved