ΚΩΣΤΑΣ ΧΑΡΔΑΒΕΛΛΑΣ

Όλοι δουλεύουν για τους φασίστες

Όλοι δουλεύουν για τους φασίστες

Άρχισαν πάλι να κράζουν και να αλαλάζουν πανικόβλητες οι καρακάξες της πολιτικής, όταν είδαν στα τελευταία γκάλοπ τη Χρυσή Αυγή να είναι τρίτο κόμμα, λίγο πριν το 10%.

Και πού είσαστε ακόμα... Δεν έχετε δει τίποτα. Όσο όλοι εσείς στα κόμματα. Όσο όλοι εσείς σε αστυνομία, υπουργεία και κρατικούς οργανισμούς λέτε ψέματα στον κόσμο, είστε ανίκανοι να αντιμετωπίσετε την ανθρωπιστική κρίση στη χώρα μας, αφήνετε ανενόχλητα τα τάγματα εφόδου του Μιχαλολιάκου να δέρνουν, να καίνε και να ρημάζουν παίζοντας τον σερίφη-τιμωρό της κοινωνίας μας, το τέρας του φασισμού θα γιγαντώνεται.

Ποιο αυγό του φιδιού και πράσινα άλογα. Το φίδι όχι απλά γεννήθηκε αλλά εξελίσσεται σε τεράστιο βόα που θέλει να μας πνίξει όλους για να επιβάλει μετά το νόμο της ζούγκλας.

Χαρείτε τώρα το δημιούργημά σας ΠΑΣΟΚάνθρωποι και Νεοδημοκράτες που σπρώξατε όλον αυτόν τον απελπισμένο κόσμο στην αγκαλιά των νεοναζί που πλέον είναι φανερό ότι θέλουν να οδηγήσουν τα πράγματα στα άκρα φέρνοντας σε σύγκρουση την κοινωνία μας.

Εγώ βέβαια έχω καλέσει και από το ραδιόφωνο και από το newsbomb.gr και από την τηλεόραση τις ομάδες κρούσης του Μιχαλολιάκου, αντί να κυνηγάνε και να δέρνουν μανιωμένα απροστάτευτους μετανάστες στους δρόμους της Αθήνας, αν έχουν τα κότσια να τα βάλουν με τις διάφορες μαφίες (ρώσικες, αλβανικές, ρουμάνικες και λοιπά) που έχουν μετατρέψει τη ζωή μας σε κόλαση. Αλλά μούγκα στη στρούγκα που λέμε.

Τι μπορεί να γίνει τώρα με τη Χρυσή Αυγή; Ας ελπίσουμε να αφομοιωθεί από το πολιτικό μας σύστημα. Κι αν έχουν κουκούτσι μυαλού οι διάφοροι Καιάδες και Κασσιδιάρηδες, ας λειτουργήσουν σαν μέλη του κοινοβουλίου και «εθνοπατέρες» (τρομάρα μας) και όχι σαν τραμπούκοι των πρώτων της ομάδας του Ρεμ (πρωτοπαλίκαρο του Χίτλερ στη Γερμανία του 1933-34).