ΚΩΣΤΑΣ ΧΑΡΔΑΒΕΛΛΑΣ

Σοβαρευτείτε σύντροφοι του ΣΥΡΙΖΑ

Σοβαρευτείτε σύντροφοι του ΣΥΡΙΖΑ

Τρελοί δεν είναι. Χαζοί δεν είναι. Αμόρφωτοι πολιτικά δεν είναι. Τότε γιατί πέφτουν συνεχώς σε τέτοιες πολιτικές γκάφες, εκεί μέσα στον ΣΥΡΙΖΑ, διώχνοντας καθημερινά όσους θέλουν να τους ψηφίσουν αλλά δεν αντέχουν πολιτικές αναμπουμπούλες και ανεύθυνες πράξεις.


Κάθε εβδομάδα κάνουν ό,τι μπορούν τα παλικάρια της Κουμουνδούρου, για να ασχολούμαστε αρνητικά μαζί τους για διάφορες μ....κίες, με τις οποίες όμως ασχολούνται περισπούδαστα σε αλλεπάλληλες συνεδριάσεις τους, τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ.

Δεν έχω ξαναδεί κόμμα από τη μεταπολίτευση και μετά να βγάζει καθημερινά τόσο όμορφα τα μάτια του όσο ο ΣΥΡΙΖΑ, με τις διάφορες συνιστώσες του να πλακώνονται μεταξύ τους για αυτό που λέμε «η ουρά του γαϊδάρου».

Πλακώνονται αν θα βάλουν τον Βαρουφάκη ή τον Λαπαβίτσα στο ευρωψηφοδέλτιο, πλακώνονται γιατί οι μισοί έχουν πέσει στα πόδια του Λαζόπουλου και τον παρακαλάνε και οι μισοί δεν θέλουν να τον βλέπουν μπροστά τους. Πλακώνονται ακόμα και γι' αυτόν τον γραφικό, πρώην βουλευτή του ΠΑΣΟΚ, τον Αρσένη που θέλει να σώσει τις φάλαινες...

Πλακώνονται αν πρέπει να μείνουμε στο ευρώ ή να πάμε στη δραχμή. Και από χθες πλακώνονται αν πρέπει να γίνει δημοψήφισμα σε περίπτωση που την πιθανή κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ δεν τη δεχθούν οι Ευρωπαίοι να διαπραγματευθούν το ελληνικό χρέος (που δεν θα τη δεχθούν).

Για σοβαρευτείτε ρε σύντροφοι μέσα στο ΣΥΡΙΖΑ. Γιατί ένα κόμμα που διεκδικεί την εξουσία δεν μπορεί να εμφανίζει εικόνα 15μελούς σε λύκειο.

Γιατί αν πλακωνόσαστε για τον Αρσένη και τον Λαπαβίτσα, τι θα κάνετε (αν γίνετε κυβέρνηση) όταν θα πρέπει να χαράξετε την ελληνική ΑΟΖ στο Αιγαίο ή να αγοράστε όπλα για την ασφάλεια της χώρας;

Δυστυχώς, για μία ακόμη φορά θα πω ότι η κατάρα αυτής της χώρας είναι ότι στις πιο κρίσιμες στιγμές της, τώρα που παίζεται η ύπαρξή της, βρέθηκαν στις λεγόμενες «υψηλές θέσεις» κοντοί άνθρωποι.