ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ

Συνέντευξη-φωτιά του Σπ. Καρατζαφέρη στο newsbomb.gr

Συνέντευξη-φωτιά του Σπ. Καρατζαφέρη στο newsbomb.gr

Έξω από το γραφείο του Εισαγγελέα και λίγο πριν μεταφερθεί στο νοσοκομείο ο Σπύρος Καρατζαφέρης κάνει αποκαλύψεις στο Newsbomb.gr και ορισμένοι θα χάσουν τον ύπνο τους

Μαζί με τον Άκη Τσοχατζόπουλο στον Κορυδαλλό θα έπρεπε να βρίσκονται δύο κορυφαία στελέχη της κυβέρνησης που έθεσε την Ελλάδα υπό τον έλεγχο του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου εκτιμά ο κ. Σπύρος Καρατζαφέρης, τον οποίο συνέλαβαν αστυνομικοί τα ξημερώματα λίγο μετά το τέλος της τηλεοπτικής εκπομπής του.

Αποκαλύπτει ακόμα ότι η περίφημη «λίστα Λαγκάρντ» έχει πειραχτεί για δύο πρόσωπα, ένα συγγενή πρωθυπουργού κι ένα συγγενή αρχηγού κόμματος!

Έξω από το γραφείο του εισαγγελέα ο κ. Σπύρος Καρατζαφέρης έδωσε αποκλειστική συνέντευξη στην οποία κάνει σοβαρές αποκαλύψεις για πρόσωπα και γεγονότα που οδήγησαν την Ελλάδα στο σημερινό αδιέξοδο. Εξηγεί τους πραγματικούς λόγους της σύλληψής του, δεν κρύβει ποιοι έδωσαν την εντολή να συλληφθεί μέσα στη νύχτα, αφηγείται πώς οδηγήθηκε στο τμήμα χωρίς να γνωρίζει το λόγο και ασκεί οξύτατη κριτική στο πολιτικό σύστημα.

Στη συνέντευξη που θα δημοσιευθεί σε λίγες ώρες, ο κ. Σπύρος Καρατζαφέρης μιλά για τα ντοκουμέντα από το Γενικό Λογιστήριο του Κράτους που περιήλθαν στη διάθεσή του και αποκαλύπτουν πώς έγινε το παιγνίδι με τα «Swaps». Επαναφέρει το θέμα που είχε ανοίξει μετά την αποκαλύψεις του κ. Πάνου Καμμένου για τα CDS και εξηγεί πώς κινδυνεύει σήμερα το δημοκρατικό πολίτευμα της χώρας με μια ξενοκίνητη πολιτική εκτροπή.

Το «Newsbomb.gr» βρέθηκε δίπλα στον βετεράνο δημοσιογράφο και κατέγραψε την περιπέτειά του. Όλη τη νύχτα βρέθηκε κρατούμενος σε μια καρέκλα, πέρασε από τη Σήμανση, κρατήθηκε στην εισαγγελία Εφετών, μεταφέρθηκε στην Ευελπίδων για να τού απαγγελθούν κατηγορίες και τελικά κατέληξε στον «Ερυθρό Σταυρό» με καρδιολογικό πρόβλημα μετά την ταλαιπωρία του.

Διαβάστε σήμερα στο newsbomb.gr μια συνέντευξη που θα συγκλονίσει το ελληνικό πολιτικό σύστημα!

Για να μαθαίνετε ό,τι σκάει, από πρώτο χέρι.