ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ

Το δόλωμα της Αντιτρομοκρατικής, τα θαμμένα όπλα και το DNA...

Το δόλωμα της Αντιτρομοκρατικής, τα θαμμένα όπλα και το DNA...

Ποιος είναι ο Νο 1 ύποπτος για τους αστυνομικούς – Το «καλωδιωμένο » βαρέλι, ο Πακιστανός και ο απόστρατος που «έδωσε» την πληροφορία

Η υπόθεση με τα θαμμένα όπλα που βρέθηκαν στην Ιπποκράτειο Πολιτεία, εκτός από εξόχως σοβαρή, φαίνεται ότι φωτίζει αρκετές πτυχές του αντάρτικου πόλεως, ενώ πίσω της κρύβει μια ολόκληρη πλοκή που δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από ένα καλογραμμένο σενάριο κατασκοπικής ταινίας.

Κοινώς, επειδή στις μυστικές υπηρεσίες υπάρχουν πράγματα που γίνονται και δεν λέγονται, η ΝEWSBOMB αποκαλύπτει όλο το παρασκήνιο των ερευνών της Αντιτρομοκρατικής.

Η ιστορία όπως γράφτηκε μέσα από τα δελτία τύπου της αστυνομίας είναι απλή, σαν παιδικό παραμύθι. Το πρωί της περασμένης Δευτέρας μετά την ισχυρή βροχόπτωση που έπληξε το λεκανοπέδιο, ένα περίεργο βαρέλι αναδύθηκε σε δασική έκταση στην Ιπποκράτειο Πολιτεία στις Αφίδνες.

Ένας αλλοδαπός περιπατητής που περνούσε από την περιοχή πλησίασε το βαρέλι και προς μεγάλη του έκπληξη διαπίστωσε ότι πρόκειται για πολεμικό υλικό. Ο αλλοδαπός ενστικτωδώς ειδοποίησε την αστυνομία. Σε κλάσματα δευτερολέπτου σήμανε συναγερμός.

Κλιμάκιο της Υποδιεύθυνσης Κρατικής Ασφάλειας, της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών και του Τμήματος Εξουδετέρωσης Εκρηκτικών Μηχανισμών (Τ.Ε.Ε.Μ) μετέβη στο σημείο. Το χώμα φούσκωσε από τη βροχή και το βαρέλι βγήκε στην επιφάνεια. Μέσα, οι άνδρες του Τ.Ε.Ε.Μ βρήκαν επιμελώς κρυμμένα και τυλιγμένα σε αδιάβροχες σακούλες τέσσερα καλάσνικοφ, δέκα χειροβομβίδες και 752 φυσίγγια διαφόρων διαμετρημάτων.

Η υπόθεση κρίθηκε ιδιαιτέρως σοβαρή λόγω του δολοφονικού χτυπήματος στο Νέο Ηράκλειο και των επικείμενων φόβων για χτύπημα σε αστυνομικούς στόχους και για τους λόγους αυτούς μάθαμε προχθές ότι η διερεύνηση της υπόθεσης ανατέθηκε στην Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία.

antitromok

Εδώ και δυο μήνες είχε βρει τα όπλα η Αντιτρομοκρατική!

Η αλήθεια, από την άλλη μεριά, έχει πολύ παρασκήνιο. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της NEWSBOMB το πλαστικό βαρέλι με το οπλοστάσιο είχε εντοπιστεί πολύ νωρίτερα από την αντιτρομοκρατική.

Απόστρατος αξιωματικός της Ασφάλειας που συχνάζει στην περιοχή για λόγους αναψυχής και άθλησης, εντόπισε πριν από περίπου δύο μήνες τα θαμμένα όπλα. Αμέσως ειδοποίησε τους συναδέλφους του στην υπηρεσία και από την πρώτη στιγμή η υπόθεση ανατέθηκε στην Αντιτρομοκρατική. Την επομένη κιόλας μέρα οι άντρες της επίλεκτης μονάδας ανέλαβαν δουλειά. Παγίδευσαν ολόκληρη την περιοχή σε απόσταση ενός χιλιομέτρου. Κάμερες υψηλής ευκρίνειας, υπερσύγχρονα μικρόφωνα και το βαλιτσάκι των παρακολουθήσεων για τις τηλεφωνικές συνδιαλέξεις σάρωναν τον χώρο επί 24ώρου βάσεως για πάνω από δυο μήνες.

Ταυτόχρονα, άνδρες των ΕΚΑΜ σε καθημερινή βάση παρακολουθούσαν και συνέλεγαν πληροφορίες για όλους τους πολίτες που περνούσαν από την περιοχή. Με έξυπνο τρόπο οι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ. χρησιμοποίησαν το βαρέλι ως δόλωμα για να πέσει κάποιο από τα «ποντίκια στη φάκα.

opla

Έχουν το DNA συγκεκριμένου ύποπτου

Από τους ελέγχους της ΕΛ.ΑΣ στα όπλα και στο υλικό που βρέθηκαν στο σημείο προκύπτουν τα εξής συμπεράσματα:

1. Τα όπλα είναι όλα καθαρά. Δεν έχουν χρησιμοποιηθεί σε καμία ενέργεια.

2. Ήταν έτοιμα προς χρήση για το λεγόμενο αντάρτικο πόλεων και τον επόμενο τρομοκρατικό στόχο. Λαδωμένα, συντηρημένα και προσεκτικά καλυμμένα σε νάιλον σακούλες για να μην διαβρωθούν από την υγρασία.

3. Πάνω στα όπλα βρέθηκε γενετικό υλικό (DNA) το οποίο σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες έχει ταυτοποιηθεί και ανήκει σε συγκεκριμένο πρόσωπο που κινείται στον χώρο της τρομοκρατίας και έχει απασχολήσει πολλές φορές τις αρχές στο παρελθόν. Παρόλα αυτά, ο πονοκέφαλος της αστυνομίας εστιάζεται στο γεγονός ότι ο συγκεκριμένος ύποπτος έχει εξαφανιστεί από τα «ραντάρ» της αντιτρομοκρατικής εδώ και τέσσερις μήνες.

πηγή: εφημερίδα NEWSBOMB

Διαβάστε επίσης:

Καλάσνικοφ και χειροβομβίδες σε βαρέλι στην Ιπποκράτειο Πολιτεία