ΑΠΟΨΕΙΣ

Τσίπρας, Κουτσούμπας και Γιάνης μέσα κύριε, στη μπουζού, να στρώσουν χαρακτήρα

Τσίπρας, Κουτσούμπας και Γιάνης μέσα κύριε, στη μπουζού, να στρώσουν χαρακτήρα

Επέτειος Πολυτεχνείου: Τελικά είναι να γελάει κανείς. Σχηματίστηκε λέει φάκελος κατά των Αλέξη Τσίπρα, Δημήτρη Κουτσούμπα και Γιάνη Βαρουφάκη από τη Γενική Ασφάλεια για τις πορείες και τις εκδηλώσεις που έγιναν ανήμερα της Επετείου του Πολυτεχνείου. Λέτε να τους πάνε στην ψειρού; Αυτό να δω και τι στον κόσμο - Τον Αλέξη, τον Μήτσο και τον Γιάνη με κουβέρτα και μπαγλαμαδάκι στο ίδιο κελί... 

Η είδηση έχει ως εξής: Προκαταρκτική εξέταση διέταξε η εισαγγελία πρωτοδικών της Αθήνας, στο πλαίσιο της οποίας θα διερευνηθεί αν τελέστηκαν αξιόποινες πράξεις από τους Αλέξη Τσίπρα, Δημήτρη Κουτσούμπα και Γιάνη Βαρουφάκη κατά την επέτειο του Πολυτεχνείου!
Η υπόθεση πήρε τον δρόμο της δικαιοσύνης έπειτα από καταγγελία που έκανε στην εισαγγελία ο Φαήλος Κρανιδιώτης. Πρακτικά βέβαια, από τη στιγμή, ωστόσο, που πρόκειται για πολιτικά πρόσωπα, είναι βέβαιο ότι η δικογραφία που θα σχηματιστεί θα διαβιβαστεί στη Βουλή, όπως ορίζει η σχετική νομοθεσία.

Η εντολή που δόθηκε από την εισαγγελία είναι στο πλαίσιο της έρευνας να εξεταστεί, μεταξύ άλλων, αν έχουν τελεστεί, κατά περίπτωση, τα αδικήματα της παραβίασης των μέτρων κατά του κορονοϊού και της διέγερσης σε ανυπακοή. Την έρευνα θα διενεργήσει η κρατική ασφάλεια.

Δηλαδή αν κατάλαβα καλά θα τους πάει μέσα η Κρατική Ασφάλεια; Ας γελάσω παιδιά. Ωραίο. Νόμος και Τάξη που λέμε, όλοι στη μπουζού, στο ίδιο κελί Τσίπρας, Κουτσούμπας και Γιάνης.

Το κακό είναι ότι με τον τρόπο αυτό και παρά το γεγονός ότι και οι τρείς πολιτικοί αρχηγοί έσφαλαν και υπέπεσαν σε σοβαρό αδίκημα, στο τέλος θα βγουν κι από πάνω.
Ήρωες θα τους κάνουν, αφού και οι τρείς θα μιλήσουν για χούντα και θα βγουν ως θύματα και κυνηγημένοι της Κρατικής Ασφάλειας.

Θυμίζω ότι το ίδιο ακριβώς λάθος διέπραξε η Ασφάλεια και επί διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ, όπου κυνηγούσε μανιωδώς τον Παναγιώτη Λαφαζάνη για την συμμετοχή του σε εκδηλώσεις διαμαρτυρίας για τους πλειστηριασμούς ακινήτων.

Πάντως φανταστείτε μόνο την εικόνα... Τρεις πολιτικοί αρχηγοί κυνηγημένοι από την Ασφάλεια, διότι δεν συνεμορφώθησαν προς τας υποδείξεις.

Αστείο.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Διαβάστε επίσης:

Lockdown - Χαρδαλιάς: Πότε θα γίνει η άρση των μέτρων – Τι είπε για Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά