ΑΠΟΨΕΙΣ

«Θέρισε» τον ντελιβερά και αφέθηκε ελεύθερος - «Τι πρέπει να κάνει κανείς για να μπει φυλακή;»

Σκηνή από τροχαίο
Σκηνή από τροχαίο
Intimenews

Η ανθρώπινη ζωή δεν εξαγοράζεται ούτε με μια αποζημίωση, ούτε με μία φυλάκιση με αναστολή. Επιτακτική ανάγκη για αναδιάθρωση των νόμων τώρα.

«Τι πρέπει να κάνει πια κανείς σε αυτή τη χώρα για να μπει φυλακή;». Αυτό αναρωτιούνται τα τελευταία 24ωρα εκατοντάδες χρήστες των social media με αφορμή τον 21χρονο που παρέσυρε και σκότωσε τον ντελιβερά στη Θεσσαλονίκη αλλά αφέθηκε ελεύθερος.

Σε βάρος του νεαρού ασκήθηκε ποινική δίωξη και ορίστηκε... τακτική δικάσιμος, με τους συναδέλφους του 47χρονου οι οποίοι είναι δικαιολογημένα στα... κάγκελα, να λένε ότι «ο νεαρός κυκλοφορεί ελεύθερος και θερίζει ζωές».

Πόσο ασφαλής μπορεί να αισθάνεται κάποιος άραγε όταν κάθε μέρα γινόμαστε μάρτυρες φρικτών τροχαίων, όπως αυτό που έγινε το πρωί της Τρίτης και έκοψε το νήμα της ζωής σε μια νεαρή γυναίκα στη Θεσσαλονίκη που πήγαινε στη δουλειά της με το ποδήλατο και παρασύρθηκε από... φορτηγό.

Επιστρέφοντας στο τραγικό δυστύχημα της Θεσσαλονίκης, το μόνο που έχω να πω είναι πως αν η Δικαιοσύνη αφήνει ελεύθερη μια... κινητή βόμβα που έτρεχε με ιλιγγιώδη ταχύτητα, έκανε κόντρες στον δρόμο, πέρασε τέσσερα φανάρια, παρέσυρε έναν βιοπαλαιστή, τον σκότωσε και στη συνέχεια τον εγκατέλειψε, τότε κάτι πάει λάθος και αυτό πρέπει να μας προβληματίσει όλους.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.