ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ

Χαμός στη Βουλή: Ο Σπίρτζης έδωσε ανθοδέσμη στον Χρυσοχοΐδη - Τον... περιέλαβε η Βούλτεψη

Χαμός στη Βουλή: Ο Σπίρτζης έδωσε ανθοδέσμη στον Χρυσοχοΐδη - Τον... περιέλαβε η Βούλτεψη

Η αιχμηρή απάντηση της Βούλτεψη για τη... Βενεζουέλα.

Με μία ανθοδέσμη εμφανίστηκε σήμερα το πρωί στη Βουλή ο Χρήστος Σπίρτζης, θέλοντας να καυτηριάσει τη χθεσινή κίνηση αστυνομικού των ΜΑΤ, που σε βίντεο φάνηκε να διαλύει πάνω σε συνάδελφο του την ένα μπουκέτο λουλούδια που κάποια κυρία είχε αφήσει στη μνήμη του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου – κίνηση που ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων, ακόμα και από την πλευρά της ηγεσίας της ΕΛΑΣ.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ:

«Κύριε υπουργέ σας έφερα λίγα λουλούδια σαν και αυτά που διέλυσε άνδρας των ΜΑΤ πάνω σε συνάδερφο του και στη συνέχεια τα πέταξε με απαξία στον δρόμο. Η πράξη αυτή αποτελεί προσβολή στο δολοφονημένο 15χρονο, Αλέξη Γρηγορόπουλο, στον ελληνικό λαό, προσβολή στη Δημοκρατία, προσβολή στους γονείς και τη μάνα που δεν είδε ποτέ ξανά το παιδί της», είπε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, λίγο πριν ξεκινήσει η συνεδρίαση της διαρκούς Επιτροπής Δημόσιας Διοίκησης.

Αφού πρώτα ξεκαθάρισε ότι τέτοιες κινήσεις προσβάλλουν τη συντριπτική πλειοψηφία των ανδρών και γυναικών της ΕΛΑΣ, συμπλήρωσε πως ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης θα πρέπει να προσφέρει από ένα λουλούδι «στον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη, να κρατήσετε από ένα εσείς και να δώσετε και στη φυσική ηγεσία της Ελληνικής Αστυνομίας για να θυμάστε κάθε ημέρα τους ακροδεξιούς θύλακες που έχετε αφήσει να ξεσαλώνουν, να εφαρμόζουν με τον τρόπο που εφαρμόζουν τις εντολές σας».

Στο τέλος ζήτησε από την πρόεδρο της Επιτροπής Σοφία Βούλτεψη να τηρηθεί ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του 15χρονου Αλέξη, που δολοφονήθηκε από τον Ειδικό Φρουρό Επαμεινώνδα Κορκονέα, στις 6 Δεκεμβρίου του 2008, στα Εξάρχεια.

Απάντηση στον κ. Σπίρτζη έσπευσε να δώσει αμέσως η προεδρεύουσα στην Επιτροπή βουλευτής, Σοφία Βούλτεψη, λέγοντας «κάνατε το θέατρό σας, τώρα καθίστε κάτω. Αυτό το θέατρο κάποτε πρέπει να το σταματήσετε στον ΣΥΡΙΖΑ. Χθες είχε εκλογές η Βενεζουέλα, να πάτε εκεί στην δική τους Βουλή να τα κάνετε αυτά».

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ:

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Θερμό επεισόδιο: Σε ετοιμότητα για άμεσο απόπλου το Π.Ν. - Γιατί είναι κρίσιμα τα επόμενα 24ωρα