ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ

Τα τετ-α-τετ Μητσοτάκη με Σαμαρά και Καραμανλή και τα «περαστικά» του τελευταίου στη Φώφη Γεννηματά

Καραμανλής - Μητσοτάκης
Ο Κώστας Καραμανλής με τον Κυριάκο Μητσοτάκη
InTime / ΛΙΑΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

Ο νυν πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, είχε τετ-α-τετ με τους δυο πρώην, Αντώνη Σαμαρά και Κώστα Καραμανλή, ενώ ο τελευταίος ξεκίνησε την ομιλία του με ευχές προς τη Φώφη Γεννηματά.

Στην εκδήλωση με θέμα «Κωνσταντίνος Καραμανλής — Η πορεία της Ελλάδας στην Ενωμένη Ευρώπη» που πραγματοποιείται στο «Ίδρυμα Κωνσταντίνος Γ. Καραμανλής» με αφορμή τα 47 χρόνια από την ίδρυση του κόμματος της Νέας Δημοκρατία, δίνουν το «παρών» όλα τα κορυφαία στελέχη του κυβερνώντος κόμματος.

Η εκδήλωση ξεκίνησε με ομιλία του προέδρου του Ιδρύματος, κ. Πέτρου Μολυβιάτη, ενώ στο βήμα ακολούθησε ο αντιπρόεδρος, κ. Αχιλλέας Καραμανλής. Ιδιαίτερο ενδιαφέρον, ωστόσο, είχαν τα τετ-α-τετ του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη, με δυο πρώην αρχηγούς της Νέας Δημοκρατίας και της κυβέρνησης. Τους Αντώνη Σαμαρά και Κώστα Καραμανλή. Ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε τις εγκάρδιες συνομιλίες που είχαν πριν από την έναρξη των ομιλιών.

Αξίζει, μάλιστα, να σημειωθεί πως ο Κώστας Καραμανλής στην έναρξη της ομιλίας του, έστειλε μήνυμα για την περιπέτεια υγείας που περνάει η πρόεδρος του ΚΙΝ.ΑΛ., Φώφη Γεννηματά.

«Επιτρέψτε μου καταρχήν να ευχηθώ ταχεία ανάρρωση στη Φώφη Γεννηματά. Φαντάζομαι διερμηνεύω τα αισθήματα όλων λέγοντας ότι θα υπερβεί κι αυτή τη δοκιμασία και θα επανέλθει ακμαιότερη από ποτέ», σχολίασε ο πρώην πρωθυπουργός και πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Κρούσματα σήμερα: 2.338 νέα ανακοίνωσε ο ΕΟΔΥ - 31 θάνατοι σε 24 ώρες, στους 343 οι διασωληνωμένοι

Δίκη για βιτριόλι: Συγκλονίζουν οι φωτογραφίες από τα ρούχα της Ιωάννας την ημέρα της επίθεσης (vid)

Καιρός meteo: Ισχυρές βροχές και καταιγίδες την Πέμπτη (14/10) στην Αττική λόγω του «Μπάλλου»