ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ

Διάγγελμα Μητσοτάκη: Η διαφορετική εμφάνιση, η βραχνάδα και η ενσυναίσθηση

Κυριάκος Μητσοτάκης
Ο πρωθυπουργός στη διάρκεια του μηνύματος για τα μέτρα κατά της ακρίβειας
youtube.com screenshot

Δεν ήταν λίγοι αυτοί που αιφνιδιάστηκαν από την εμφάνιση του Κυριάκου Μητσοτάκη σήμερα το απόγευμα στο διάγγελμά που απηύθυνε στον ελληνικό λαό για τα μέτρα στήριξης για την καταπολέμηση της ακρίβειας.

Ο πρωθυπουργός εμφανίστηκε με ένα γκρι πόλο και με γένια τριών ημερών, ενώ η φωνή του είχε μια ελαφριά βραχνάδα.

Το διάγγελμα δεν πραγματοποιήθηκε από το γραφείο του στο Μέγαρο Μαξίμου αλλά από το σπίτι του, καθώς ο Κυριάκος Μητσοτάκης παραμένει σε καραντίνα, αφού διαγνώστηκε θετικός στον κορονοϊό, τη Δευτέρα, αμέσως μετά την επιστροφή του από το ταξίδι στην Κωνσταντινούπολη. Σημειώνεται πως ο πρωθυπουργός, είναι τριπλά εμβολιασμένος και όπως φάνηκε και από το διάγγελμα, τα συμπτώματα που εμφανίζει είναι ήπια.

Παρόλο που από τη Δευτέρα βρίσκεται στο σπίτι συνεχίζει να εργάζεται με αμείωτο ρυθμό είναι σε συνεχείς συσκέψεις με τους συνεργάτες του και όλο το προηγούμενο διάστημα ασχολήθηκε προσωπικά ο ίδιος με το πακέτο μέτρων στήριξης, εξαντλώντας όλα τα περιθώρια που υπάρχουν για να ανακουφιστεί μεγάλο μέρος των πολιτών, καθώς έχει ενσυναίσθηση της δύσκολης κατάστασης που βιώνουν τα νοικοκυριά και οι επιχειρήσεις λόγω της ακρίβειας.