ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ

Δημοσκόπηση: Πώς αξιολογούν οι πολίτες τις επιδόσεις της κυβέρνησης

Δημοσκόπηση: Πώς αξιολογούν οι πολίτες τις επιδόσεις της κυβέρνησης
Σύμφωνα με τη δημοσκόπηση που παρουσίασε το Mega, το κυβερνών κόμμα διατηρεί προβάδισμα.
(Πηγή: Intime News)

Ενδιαφέροντα στοιχεία για το πώς βλέπουν οι πολίτες της πορεία της χώρας, την οικονομία, την προσωπική τους κατάσταση και γενικότερα το κλίμα στην Ελλάδα εν μέσω πολλών και σοβαρών γεγονότων, καταγράφονται στη δημοσκόπηση της Metron Analysis που παρουσιάστηκε στο «Mega».

Κυρίαρχη στο πολιτικό σκηνικό,εμφανίζεται η Νέα Δημοκρατία σε νέα δημοσκόπηση της Metron Analysis για το Mega. Σύμφωνα με τη δημοσκόπηση που παρουσίασε το Mega, το κυβερνών κόμμα διατηρεί προβάδισμα.

Ενδιαφέροντα στοιχεία για το πώς βλέπουν οι πολίτες της πορεία της χώρας, την οικονομία, την προσωπική τους κατάσταση και γενικότερα το κλίμα στην Ελλάδα εν μέσω πολλών και σοβαρών γεγονότων, καταγράφονται στη δημοσκόπηση της Metron Analysis που παρουσιάστηκε πρόσφατα στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων «Mega Γεγονότα».

Συγκεκριμένα, η αντιμετώπιση της διαφθοράς με 67%, μάλλον αρνητικές εντυπώσεις, η αντιμετώπιση του πληθωρισμό με 64%, η εγκληματικότητα με ποσοστό 61%, τα εργασιακά θέματα με 60%, είναι τα αδύναμα σημεία της κυβέρνησης.

Δημοσκόπηση Metron Analysis: Στην κορυφή ο τουρισμός

Υπενθυμίζετα ότι ο τουρισμός, η ψηφιακή μεταρρύθμιση, η αμυντική θωράκιση και η εξωτερική πολιτική αποτελούν τις τέσσερις πιο επιτυχημένες πολιτικές της κυβέρνησης, όπως καταδεικνύει δημοσκόπηση που πραγματοποίησε η Metron Analysis για λογαριασμό του τηλεοπτικού σταθμού Mega. Οι πολίτες επιβεβαιώνουν το φετινό success story του ελληνικού τουρισμού το οποίο ήδη αποτυπώνεται στα στοιχεία της Τράπεζας της Ελλάδος και της ΕΛΣΤΑΤ.

Η χώρα μας φέτος σημείωσε μεγάλη επιτυχία από την άνοιξη, και ενώ βρισκόμαστε λίγο πριν τα Χριστούγεννα, οι ταξιδιωτικές ροές παραμένουν σε πολύ υψηλά επίπεδα. Όπως φαίνεται οι προσπάθειες του Βασίλη Κικίλια να ενισχύσει μέσω του τουρισμού την οικονομία της χώρας απέδωσαν καρπούς- και με το παραπάνω- και μάλιστα σε μια πολύ δύσκολη χρονιά.

Τα μέγιστα, όμως, έχουν αποδώσει και οι προσπάθειες του Κυριάκου Πιερρακάκη, ο οποίος εργάζεται διαρκώς για τον ψηφιακό μετασχηματισμό της χώρας και αδιαμφισβήτητα τα έχει καταφέρει. Οι πολίτες βλέπουν συνεχώς την καθημερινότητα τους να αλλάζει και τη ζωή τους να γίνεται πολύ πιο εύκολη χωρίς προσκόμματα και γραφειοκρατικές αγκυλώσεις.

Τέλος, στην τετράδα των πιο επιτυχημένων επιδόσεων της κυβέρνησης συμπληρώνουν οι τομείς της αμυντικής θωράκισης της χώρας και της εξωτερικής πολιτικής. Οι Eλληνες πολίτες, ανέκαθεν θεωρούσαν ότι η προάσπιση των εθνικών συμφερόντων αποτελούν ύψιστη υποχρέωση κάθε κυβέρνησης και παρακολουθούν στενά αυτά τα θέματα.

Ακολουθήστε το Newsbomb και στο κανάλι μας στο YouTube

Σχετικές ειδήσεις

Prorata - Ο «Σφυγμός» Νοεμβρίου: Στις 5 μονάδες η διαφορά ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ

Δημοσκόπηση: Στην κορυφή ο τουρισμός - Το success story της κυβέρνησης

Δημοσκόπηση Pulse: Προβάδισμα της ΝΔ έναντι του ΣΥΡΙΖΑ - Τι λένε οι πολίτες για ακρίβεια, υποκλοπές