ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ

Δεύτερο «χτύπημα» της Κομισιόν εναντίον του Τσίπρα

Δεύτερο «χτύπημα» της Κομισιόν εναντίον του Τσίπρα

Συναντήσεις με τον Αντώνη Σαμαρά και τον Γιάννη Στουρνάρα περιλαμβάνει, μέχρι στιγμής, το πρόγραμμα του ευρωπαίου Επιτρόπου Οικονομίας, Πιέρ Μοσκοβισί, κατά την επίσκεψή του στην Αθήνα.

Ερωτηθείσα για το ενδεχόμενο συνάντησης με τον Αλέξη Τσίπρα, η εκπρόσωπος της Κομισιόν, Ανίκα Μπράιτχαρτ απάντησε ότι το πρόγραμμα του Γάλλου Επιτρόπου δεν έχει ακόμα οριστικοποιηθεί πλήρως.

Η συνάντηση Σαμαρά-Μοσκοβισί θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα (15/12/2014) το απόγευμα, ενώ το «παρών» θα δώσει και ο υπουργός Οικονομικών, Γκίκας Χαρδούβελης.

Το πρωί της ίδιας ημέρας ο Γάλλος Επίτροπος θα συναντηθεί με εκπροσώπους των κοινωνικών εταίρων και θα επισκεφθεί το εργοτάξιο του υπό κατασκευή σταθμού του μετρό «Αγία Βαρβάρα».

Την Τρίτη (16/12/2014) ο Ευρωπαίος Επίτροπος θα συναντηθεί με τον πρόεδρο της Τράπεζας της Ελλάδας, Γιάννη Στουρνάρα και θα ακολουθήσει συνέντευξη Τύπου στο κτίριο της αντιπροσωπείας της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Αθήνα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η ανακοίνωση του προγράμματος του Μοσκοβισί στην Ελλάδα, η οποία δεν περιλαμβάνει συνάντηση με τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης, έρχεται λίγες μόνο ώρες μετά τη δήλωση Γιούνκερ, μέσω της οποίας – εμμέσως - εκδήλωσε την στήριξή του στην κυβέρνηση και ασκούσε κριτική στον ΣΥΡΙΖΑ.

Σχετικές ειδήσεις