ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ

Με το βλέμμα στον Γιώργο...

Με το βλέμμα στον Γιώργο...

Δεν αποκλείεται να ανακοινώσει την ίδρυση νέου πολιτικού σχηματισμού ακόμα και σήμερα.

Ραγδαίες είναι οι πολιτικές εξελίξεις, με το ενδιαφέρον να στρέφεται όχι μόνο στο κοινοβούλιο, αλλά και στις επόμενες κινήσεις στο εσωτερικό των κομμάτων.

Εδώ και αρκετό καιρό έχουν φουντώσει οι φήμες περί ίδρυσης νέου πολιτικού σχηματισμού από τον πρώην πρωθυπουργό κ. Γιώργο Παπανδρέου.

Σύμφωνα με πληροφορίες μάλιστα, δεν αποκλείεται ο πρώην πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ να ανακοινώσει το νέο του κόμμα σήμερα ή αύριο.

Στο παρασκήνιο ωστόσο, εντείνονται οι πιέσεις από στελέχη του ΠΑΣΟΚ να μην προχωρήσει στην ίδρυση νέου κόμματος. Ο ίδιος ωστόσο δηλώνει αποφασιμένος να συγκρουστεί ε το κόμμα που ίδρυσε ο πατέρας του.

Η πολιτική διακήρυξη είναι σχεδόν έτοιμη, το ίδιο και το όνομα, ενώ εντατική είναι η προσπάθεια για την κατάρτιση των ψηφοδελτίων.

Ο Γ. Παπανδρέου θα συναντηθεί σήμερα με πράσινα στελέχη που του έχουν ζητήσει τετ α τετ σε μια προσπάθεια να τον μεταπείσουν, με τη χθεσινή Realnews να αποκαλύπτει τη διπλή πρωτοβουλία που ανέλαβε η Φώφη Γεννηματά τόσο προς τον πρώην πρωθυπουργό, όσο και προς τον Ευάγγελο Βενιζέλο.

Σχετικές ειδήσεις