ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ

Στο θέατρο ξανά ο Αλέξης Τσίπρας (χωρίς παρατράγουδα)

Στο θέατρο ξανά ο Αλέξης Τσίπρας (χωρίς παρατράγουδα)

Ειδήσεις | Αλέξης Τσίπρας: Την σχεδόν τετράωρης διάρκειας παράσταση του Κρατικού Θεάτρου Βορείου Ελλάδος (ΚΘΒΕ) «Το τρίτο Στεφάνι» επέλεξε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, για την θεατρική του ψυχαγωγία στη Θεσσαλονίκη το βράδυ της Πέμπτη (05/01/2017).

Συνοδευόμενος μόνο από τη σύντροφο του, Μπέτυ Μπαζιάνα, ο κ. Τσίπρας ειδοποίησε μόλις μισή ώρα πριν την έναρξη της παράστασης πως πρόκειται να την παρακολουθήσει, και έφτασε έγκαιρα στη σκηνή «Σωκράτης Καραντινός» της Μονής Λαζαριστών, όπου «ανεβαίνει» εδώ και περίπου δυο μήνες με ιδιαίτερη επιτυχία η παράσταση.

Η παράσταση βασίζεται στο ομώνυμο εμβληματικό μυθιστόρημα του Κώστα Ταχτσή σκηνοθετημένο από τον Θανάση Παπαγεωργίου.

Ο πρωθυπουργός και η κ. Μπαζιάνα, μετά το τέλος της παράστασης, πήγαν στα καμαρίνια, χαιρέτισαν έναν-έναν τους ηθοποιούς και τους τεχνικούς, συζήτησαν για λίγο μαζί τους ενώ δήλωσαν ενθουσιασμένοι με την παράσταση – «άθλο» της δεύτερης κρατικής σκηνής.

Τον πρωθυπουργό υποδέχτηκαν στο θέατρο της Μονής Λαζαριστών ο καλλιτεχνικός διευθυντής του ΚΘΒΕ Γιάννης Αναστασάκης και ο πρόεδρος του Δ.Σ του θεάτρου Άρης Στυλιανού, οι οποίοι και εξέθεσαν τα προβλήματα και τις οικονομικές δυσκολίες που αντιμετωπίζει το θέατρο.

Υπενθυμίζεται ότι την Τετάρτη (04/01/2017) ο κ. Τσίπρας είχε γίνει δέκτης σφοδρότατων αποδοκιμασιών, όταν εμφανίστηκε στην παράσταση «Ομπίντα», της οποίας αντικείμενο είναι η ζωή του ιστορικού ηγέτη του ΚΚΕ, Νίκου Ζαχαριάδη.

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις για τον Αλέξη Τσίπρα

Σχετικές ειδήσεις