Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ

ΔΕΘ: Ο Κυριάκος Μητσοτάκης απάντησε με... Βασίλη Καρρά στην ερώτηση του Νewsbomb.gr

Newsbomb

Ένα γνωστό λαϊκό τραγούδι «αφιέρωσε» στο Newsbomb.gr ο Κυριάκος Μητσοτάκης κατά τη διάρκεια της συνέντευξης τύπου που παραχώρησε ο πρωθυπουργός στη ΔΕΘ.

Σε πλήθος ερωτήσεων κλήθηκε να απαντήσει κατά τη διάρκεια της συνέντευξης τύπου που παραχώρησε από την 87η ΔΕΘ ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης.

Μεταξύ άλλων και στην ερώτηση που του έγινε από τη διευθύντρια του Newsbomb.gr, Αμαλία Κάτζου, με τον πρωθυπουργό να απαντά αρχικά με... τους στίχους ενός πολύ γνωστού λαϊκού τραγουδιού.

Συγκεκριμένα, ο πρωθυπουργός ρωτήθηκε σχετικά με δημοσιεύματα που τον θέλουν να αναλαμβάνει μία θέση στην Ευρώπη, στο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο, στην Κομισιόν, ακόμα και ως γενικός γραμματέας του ΝΑΤΟ, διαψεύδοντας τα εν λόγω σενάρια.

«Με αιφνιδιάζετε κυρία Κάτζου», είπε ο πρωθυπουργός και στη συνέχεια παρέπεμψε στο τραγούδι «Δεν πάω πουθενά», του Βασίλη Καρρά. «Θυμάμαι ένα τραγούδι που λέει ‘δεν πάω πουθενά, εδώ θα μείνω’; Σας καλύπτει αυτή η απάντηση», ανέφερε χαρακτηριστικά ο πρωθυπουργός

Ωστόσο τόνισε ότι σε κάθε περίπτωση επιθυμεί να τιμήσει την ψήφο του ελληνικού λαού που τον εμπιστεύτηκε: «Έχω εκλεγεί με ένα υψηλό πόσοστο πρωθυπουργός της χώρας και θα τιμήσω την ψήφο του ελληνικού λαού για την επόμενη τετραετία. Δεν μπορώ να φανταστώ πιο σημαντική δουλειά από αυτή την οποία κάνω για την πατρίδα. Θεωρώ απείρως πιο σημαντικό να εκπροσωπώ την Ελλάδα στην Ευρώπη, από το να εκπροσωπώ την Ευρώπη στην Ελλάδα. Ευχαριστώ όσους εκτιμούν τη διεθνή μου εμβέλεια, ή σε αυτούς ότι ενδεχομένως φαντάζονται ότι μπορούν να με ξεφορτωθούν στέλνοντάς με σε ευρωπαϊκή θέση, αλλά δεν έχω τέτοια πρόθεση. Δεν πάω πουθενά», ανέφερε συγκεκριμένα ο πρωθυπουργός.

Ακούστε το «Δεν πάω πουθενά» από τον Βασίλη Καρρά: