Η ΠΡΙΟΝΟΚΟΡΔΕΛΑ

Εμπάργκο στις μετεγγραφές ΑΝΕΛ - ΣΥΡΙΖΑ

Εμπάργκο στις μετεγγραφές ΑΝΕΛ - ΣΥΡΙΖΑ

Την πληροφορία που είχε διαρρεύσει το προηγούμενο διάστημα στον Τύπο επιβεβαίωσε χθες σε τηλεοπτική του συνέντευξη ο Πάνος Καμμένος.

Ο Πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων απαντώντας σε ερωτήσεις άφησε να εννοηθεί πως υπάρχει καλό κλίμα στη συνεργασία του κόμματος του με το ΣΥΡΙΖΑ, ενώ έχει συμφωνηθεί ένας ιδιαίτερος κώδικας τιμής μεταξύ του ίδιου και του Αλέξη Τσίπρα, ο οποίος «απαγορεύει» τις μετεγγραφών από το ένα κόμμα στο άλλο.

Ο σκοπός της συμφωνίας είναι προφανής και έχει στόχο να ανακόψει τις φυγόκεντρες δυνάμεις προς την Κουμουνδούρου, κάτι που μάλλον αναμένεται να «πληρώσει» η Ραχήλ Μακρή, η οποία ως ανεξάρτητη είναι λογικό να σκεφτόταν μία συνεργασία με το ΣΥΡΙΖΑ.

Δεν αποκλείεται πάντως να υπάρξει εκ νέου προσέγγιση μεταξύ της βουλευτού Κοζάνης και του Π.Καμμένου, καθώς ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ χθες είπε με νόημα πως στενοχωρήθηκε για την αποχώρηση της κας. Μακρή λέγοντας χαρακτηριστικά: «Μακάρι να βγει αύριο, να καταλάβει ότι πρέπει να συνυπάρξει με τους άλλους συναδέλφους της και να γυρίσει πίσω».

Σχετικές ειδήσεις