Η ΠΡΙΟΝΟΚΟΡΔΕΛΑ

Ο Σύνδεσμος Αποστράτων Αξιωματικών Τεχνικού Σώματος έκοψε την πίτα του

Ο Σύνδεσμος Αποστράτων Αξιωματικών Τεχνικού Σώματος έκοψε την πίτα του

Ο Σύνδεσμος Αποστράτων Αξκών Τεχνικού Σώματος (Σ.Α.Α.ΤΧ.Σ.) Παραρτήματος Πατρών πραγματοποίησε την 1η Φεβρουαρίου την καθιερωμένη κοπή βασιλόπιτας στη ΛΑΦ Πατρών με τη συμμετοχή μεγάλου αριθμού μελών με τις οικογένειες των.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Δκτής του ΚΕΤΧ Ταξχος Μουσουράκης Ιωάννης, ο π. Βασίλειος Δημητρόπουλος ( ο οποίος ευλόγησε και την πίτα), ο Πρόεδρος και ο Γραμματέας του Συνδέσμου εξ Αθηνών Υπτγος ε.α Τσιμπερδώνης Ιερεμίας και Ταξχος ε.α Δερμετζόγλου Ευστάθιος αντίστοιχα συνοδευόμενοι απο τις συζύγους των, και ο γραμματέας του Συνδέσμου Αποστράτων ΕΛ.ΑΣ. και πρώην Ε.Χ. κ. Βοριάς Κων/νος.

Σύντομο χαιρετισμό και ευχές για το νέο έτος απηύθυναν οι Πρόεδροι του Σ.Α.Α.ΤΧ.Σ. Υπτγος ε.α Τσιμπερδώνης Ιερεμίας και του Τ.Σ του Σ.Α.Α.ΤΧ.Σ. Υπτγος ε.α Πατελάκης Νικόλαος.

Στην εκδήλωση τιμήθηκαν-βραβεύτηκαν :
α. Οι δέκα έξι (16 ) νέοι Ανθλγοί (ΤΧ) τάξεως 2014 με έπαινο και το μετάλλιο του Συνδέσμου.
β. Η αρχηγός των Μ.Λοχιών (ΤΧ) τάξεως 2014 με έπαινο και το μετάλλιο του Συνδέσμου.
γ. Οι εθελοντές αιμοδότες μέλη και φίλοι του Συνδέσμου Λγός (ΠΖ) Αθανασόπουλος Ανδρέας,Αλχίας (ΤΧ) Αγγελόπουλος Στυλιανός,Επχίας (ΤΧ) Πανταζή Αννα και η οικογένεια του Ανχη ε.α Κονδυλόπουλου Γεωργίου με τιμητική πλακέτα και έπαινο.
δ. Ο γιατρός Αλεξόπουλος Βασίλειος του Νικολάου για την άριστη επίδοση στο διδακτορικό του στο Πανεπιστήμιο Αθηνών με σχετικό έπαινο.
ε. Τα παιδιά των μελών του Παραρτήματος Πατρών που το 2014 εισήχθησαν σε ΑΕΙ και ΑΤΕΙ Σακαβέλης Πέτρος του Δημητρίου, Θεοδωρίδου Μαριέτα του Παναγιώτη,Τομάρας Ανάργυρος του Πέτρου και Καρβέλα Αρετή του Χρυσοστόμου με έπαινο και αναμνηστικό δώρο.

Σχετικές ειδήσεις