Η ΠΡΙΟΝΟΚΟΡΔΕΛΑ

Το Ελληνο-Αυστραλιανό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο βράβευσε Ομογενείς

Το Ελληνο-Αυστραλιανό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο βράβευσε Ομογενείς

Σε μια εντυπωσιακή χοροεσπερίδα στο ξενοδοχείο της Μελβούρνης «Grand Hyatt», το Ελληνο-Αυστραλιανό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο (HACCI) βράβευσε τους -κατά την κρίση του- κορυφαίους ομογενείς της Αυστραλίας κατά το 2015.

Εντύπωση προκάλεσε το γεγονός ότι το Βραβείο Επιχειρηματικής Αριστείας (Delphi Bank Award for Business Excellence) δόθηκε στην Μαίρη Παϊδούση-Ρέβη, η οποία πλέον δεν είναι στη ζωή. Το βραβείο παρέλαβαν ο γιος της Μιχάλης, και μέλη της οικογένειάς της.

Το Βραβείο Επαγγελματικής Αριστείας Award for Professional Excellence) απονεμήθηκε στον καθηγητή Γιώργο Βαρίγκο.

Το Βραβείο Κοινοτικής Συνεισφοράς (Community Service Award), που απονέμεται από το Victorian Multicultural Commission, φέτος δόθηκε στη Ρένα Φραγκιουδάκη.

Το Βραβείο Επιτεύγματος Ζωής «Σπύρος Σταμούλης» (Spiros Stamoulis Award for Lifetime Achievement) απονεμήθηκε στον Πίτερ Καζάκο.

Το Βραβείο Επιτεύγματος Νέου Επιχειρηματία (Young Achievers Award Chris Saristavros) δόθηκε στον Athan Dritsas.

Τέλος, το Βραβείο Εξαιρετικής απόδοσης στον αθλητισμό (Sporting Excellence Award) απονεμήθηκε από το σωματείο South Melbourne Football Club στη Στέλλα Σαββίδου.

Στη φωτογραφία οι βραβευθέντες με μέλη του Δ.Σ. του HACCI. Αναλυτικότερο ρεπορτάζ και φωτογραφίες στο «Νέο Κόσμο» της Πέμπτης. Φώτο: Κ. Ντεβές.