Η ΠΡΙΟΝΟΚΟΡΔΕΛΑ

Νικολόπουλος:«Άλλο πράγμα η Φιλοξενία, άλλο η Κατάληψη, Ηλίθιε!»

Νικολόπουλος:«Άλλο πράγμα η Φιλοξενία, άλλο η Κατάληψη, Ηλίθιε!»
Αυτό που συμβαίνει με το Μεταναστευτικό ζήτημα τελικά μπορεί να μην είναι τυχαίο μου έλεγε πρόσφατα ένας φίλος αριστερών πεποιθήσεων σε ότι αφορά την ήπια στάση της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

«Τι εννοείς;» τον ρωτώ: «Κοίτα, μου απαντά, αν συνδυάσεις την ψήφιση του «αντιρατσιστικού» νομοσχεδίου σε θερινό τμήμα της Βουλής το Σεπτέμβρη του ’14 από ΝΔ, ΣΥΡΙΖΑ, ΠΑΣΟΚ και ΑΝΕΛ, ενώ οι Σαμαράς-Βενιζέλος ήξεραν ότι φεύγουν, σε συνδυασμό με ότι λίγους μήνες μετά η νέα Κυβέρνηση Σύριζα έκλεισε την «Αμυγδαλέζα» και σταμάτησε να φυλάει τα θαλάσσια και χερσαία σύνορα της χώρας αποσαρθρώνοντας την ίδια την ικανότητα του Κράτους να προστατεύεται, τότε μπορείς να βγάλεις χρήσιμα συμπεράσματα για τη χλιαρή έως πεθαμένη αντιπολίτευση της ΝΔ επί του θέματος.

Έχοντας μαζί ψηφίσει τον αντιρατσιστικό, ο Τσίπρας ήταν ήδη καλυμμένος κι έτσι «άναψε το πράσινο» στα δουλεμπορικά κυκλώματα και τις ΜΚΟ να ξεκινήσουν το εμπόριο των «Αθλίων» του πλανήτη κατακλύζοντας την Ελλάδα και την Ευρώπη.

Ο «αντιρατσιστικός» νόμος έπαιξε τον πολύ σοβαρό σκοπό της τυραννικής επιβολής αυτής της δραστηριότητας, αφού κάθε πολίτης που έχει αντίθετη γνώμη ή πολύ περισσότερο έχει μαχητική διάθεση ως προς την ως άνω πολιτική Εποικισμού της Ελλάδας και της Ευρώπης, πλέον διώκεται. Πριν διωχθεί βεβαίως, όποιος πιστεύει στην Πατρίδα και το Έθνος, πρώτα χαρακτηρίζεται ως «Φασίστας», «ξενοφοβικός», «μισάνθρωπος», «κτήνος» και όλα όσα η διεθνιστική αριστερά, η κοσμοπολίτικη κεντροδεξιά και τα συστημικά ΜΜΕ διαχύσουν στην κοινή γνώμη. Σε αυτό συμφωνεί τόσο ο ΣΥΡΙΖΑ του Τσίπρα όσο και η ΝΔ του Κυριάκου».

Δεν είχε κι άδικο ο φίλος. Η τυραννία της «Πολιτικής Ορθότητας» εγκαταστάθηκε με φρενήρεις ρυθμούς και στην πατρίδα μας το τελευταίο διάστημα προστατευόμενη από το γνωστό προαναφερθέν νομοθέτημα. Πλέον επί ποινή δίωξης, οι τσιγγάνοι υποχρεωτικά λέγονται "ρομά" και οι ομοφυλόφιλοι πλέον πρέπει να αναφέρονται ως "ομόφυλα ζευγάρια". Αντιθέτως άνευ καμίας ποινής, όποιος αντιστέκεται στον παράνομο εποικισμό της χώρας και επιθυμεί τον επαναπατρισμό των λαθρομεταναστών μπορεί ελεύθερα να αποκαλείται "ξενοφοβικός". Επίσης όποιος αντιστέκεται στον κιναιδισμό χαρακτηρίζεται αμέσως ως "ομοφοβικός". Όποιος δηλώνει Χριστιανός είναι "θρησκόληπτος" και όποιος διακατέχεται από φιλοπατρία είναι "φασίστας" ή "ακροδεξιός". Οι παραπάνω όροι ως δια μαγείας διαχέονται σε κλάσμα δευτερολέπτου σε πολιτικά κόμματα και ΜΜΕ. Όλα τα συστημικά ΜΜΕ χρησιμοποιούν ακριβώς τους ίδιους όρους τόσο για να «εξυμνήσουν» τους νεοταξίτες, εθνομηδενιστές όσο και για να «σπιλώσουν» τους τις πατριωτικές φωνές. Σαν να τους έχει δοθεί βιβλιαράκι οδηγιών, ένα γλωσσάρι επιτρεπτών λέξεων!

Όλα τα παραπάνω θα ήταν έως και διασκεδαστικά και στη σφαίρα της θεωρίας, αν δεν ήταν η σκληρή πραγματικότητα που ζουν οι Έλληνες κάθε στιγμή, κάθε λεπτό.

Τι να πει κάποιος για την Κυβέρνηση της Αριστερής Ιδεοληψίας, έτσι όπως διαχειρίζεται το Μεταναστευτικό. Η λέξη επικίνδυνοι μάλλον είναι πολύ ελαφριά. Ναι οκ, παρέλαβαν ένα κράτος «σαράβαλο», αλλά αυτοί αντί να προσπαθήσουν να το φτιάσουν, τελικά του βάζουν «πωλητήριο» αποικισμού από λαθρομετανάστες και τα γνωστά δουλεμπορικά κυκλώματα και τις ΜΚΟ.

Δυστυχώς... τα λόγια είναι λίγα για τη καταστροφή που ήδη ζούμε.
Χαμηλότερη των περιστάσεων αυτές τις κρίσιμες ώρες αποδεικνύεται ακόμη περισσότερο όμως η αξιωματική αντιπολίτευση του Κυριάκου. Δεν καταλαβαίνω τί φοβούνται εκεί στη ΝΔ του Μητσοτάκη. Γιατί δεν λένε τα πράγματα άραγε με το όνομά τους; Τους έχει άραγε επιβληθεί η στρατηγική του προσφάτως αποπεμφθέντα Γραμματέα Πολιτικού Σχεδιασμού Νίκου Γεωργιάδη, (κατηγορείται από τη Δικαιοσύνη για παιδεραστία), ο οποίος ήταν υπέρ της Παγκοσμιοποίησης και εναντίον της έννοιας του εθνικού κράτους; Αν συνεχίσουν έτσι στη ΝΔ απλά θα σπρώξουν τον κόσμο τους σε άλλα μονοπάτια. Ήταν ποτέ η ΝΔ ιστορικά εναντίον της αυτονομίας και ανεξαρτησίας της Ελλάδας; Ήταν ποτέ ιστορικά η ΝΔ υπέρ των ανοικτών συνόρων; Υιοθετώντας η ΝΔ ουσιαστικά την αριστερή ρητορική των ανοικτών συνόρων έρχεται σε ανοικτή σύγκρουση με την παράδοση της ως ένα πολιτισμένο κόμμα με πραγματική δημοκρατική συνείδηση και ευρωπαϊκό προσανατολισμό. Διότι η Δημοκρατία και ο Ευρωπαϊκός πολιτισμός στηρίζονται στην έννοια του Πολίτη.

Στην χώρα μας δυστυχώς οι Έλληνες δεν είναι πια Πολίτες διότι έχουν πια de facto χάσει τα δικαιώματα τους και εδώ κι έξι χρόνια καμιά Κυβέρνηση δεν τους εκπροσωπεί. Δεν είναι υπερβολή πια να παραδεχθούμε ότι οι Έλληνες δεν είναι καν πολίτες Β’ κατηγορίας! Αυτό ίσχυε μέχρι πριν λίγους μήνες. Όταν όμως η κ. Τασία Χριστοδουλοπούλου άνοιξε τα σύνορα σε όλους όσους θέλουν να μπαίνουν, τα πάντα άλλαξαν. Πλέον οι Έλληνες δεν είναι καν Β’ κατηγορίας πολίτες, είναι κάτι πολύ χειρότερο: είναι ΣΚΛΑΒΟΙ.

Και για να είμαστε ακριβείς οι Έλληνες είναι πλέον ΣΚΛΑΒΟΙ εξαιτίας της εννόμου σχέσης τους με το κράτος αφού έχουν φορολογικές και ασφαλιστικές υποχρεώσεις, τις οποίες οι Μουσουλμάνοι έποικοι ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ. Οι Έλληνες έχουν στρατιωτικές και άλλες νομικού χαρακτήρα υποχρεώσεις (πληρώνουν διόδια, εισιτήρια, χαρτόσημα κλπ). Οι Μουσουλμάνοι λάθρο-έποικοι ΚΑΜΙΑ τέτοια υποχρέωση δεν έχουν. Και αυτό σωστά διότι ΔΕΝ ΕΠΡΕΠΕ ΕΞΑΡΧΗΣ ΝΑ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΕΔΩ. Οι Μουσουλμάνοι λαθρομετανάστες τρέφονται δωρεάν, στεγάζονται δωρεάν, μετακινούνται δωρεάν. Φυσικά ΚΑΝΕΝΑ από τα γνωστά για το ρόλο τους ΜΜΕ της διαπλοκής δεν αναφέρει ότι κοντά στα 400 εκατομμύρια ευρώ έχουν πληρώσει ήδη οι Έλληνες από τη τσέπη τους για να υποδεχθούν και να «φιλοξενούν» η κ. Χριστοδουλοπούλου, ο κ. Μουζάλας, η Φώφη και ο Κυριάκος όλες αυτές τις ορδές των λαθρομεταναστών...

Αλλά γεννάται κι ένα άλλο ερώτημα;
Μια χώρα με 28% ανεργία και με Έλληνες πολίτες να μεταναστεύουν σε Γερμανία, Βρετανία, Καναδά, Αυστραλία, πως γίνεται ταυτόχρονα να έχει την ανάγκη μεταναστών; Για να έχεις ανάγκη για μετανάστες πρέπει να έχεις όχι μόνο μηδέν ανεργία, αλλά πολύ παραπάνω έλλειψη ανθρώπινου δυναμικού. Όταν έχεις 28% ανεργία, τότε πρέπει να έχεις ΜΗΔΕΝ μετανάστες. Είναι θέμα λογικής και οικονομικών! Η Γερμανία για παράδειγμα τις δεκαετίες του ‘50 και ‘60 που ζητούσε μετανάστες είχε πρώτα εκμηδενίσει την ανεργία των Γερμανών και μετά προέβη στην πρόσκληση ξένων μεταναστών.

Πως γίνεται στην Ελλάδα να θεωρείται φυσιολογική η ταυτόχρονη ύπαρξη 28% ανεργίας των Ελλήνων και υποδοχής νέων μεταναστών;
Και επειδή πάντα κάποιοι «έξυπνοι» θα πουν ότι οι Έλληνες που μεταναστεύουν είναι άλλου μορφωτικού και επαγγελματικού επιπέδου, τους προκαλώ να αφήσουν την ασφάλεια του γραφείου τους να πεταχτούν στη Βόρεια Ελλάδα να ρωτήσουν πόσες εκατοντάδες χιλιάδες Ελληνόπουλα έχουν πάρει το δρόμο για τα εστιατόρια και τις φάμπρικες της Γερμανίας...
Επειδή μάλλον είμαστε ενδεχομένως χαμηλότερης νοητικής ικανότητας από τους πολιτικούς «εγκεφάλους» του Σύριζα και της ΝΔ, ας μας το εξηγήσουν αυτοί να το καταλάβουμε.

Αν όμως δεν το κάνουν, τότε να σταματήσουν να μονοπωλούν τα αισθήματα «ανθρωπισμού» και «συμπόνιας», διότι οι Έλληνες που αγαπάμε την Πατρίδα μας δεν τους τα χαρίζουμε. Να σταματήσουν τις κλάψες και να κυβερνήσουν τη χώρα. Να φυλάξουν τα σύνορα και να ανοίξουν Κέντρα κράτησης των λαθρομεταναστών. Επί τρία χρόνια στη Βουλή ρωτούσα (και την Κυβέρνηση Σαμαρά) για την εμπλοκή των ενόπλων δυνάμεων και μου απαντούσαν ότι δεν συνάδει η εμπλοκή του Στρατού στη φύλαξη συνόρων με τις αξίες της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Τώρα πια που οι Ευρωπαίοι βάζουν στρατό και κλείνουν τα σύνορα τους, τι έχουν άραγε να πουν;
Το τέλος πάντως πλησιάζει γιατί οι “Σκλάβοι ξύπνησαν”... και ο Ελληνικός Λαός πλέον τους φωνάζει: «Άλλο η Φιλοξενία και άλλο η Κατάληψη, Ηλίθιε!»