BOMBER

Το Σαββατοκύριακο που διαψεύστηκαν όλοι οι δημοσιογράφοι

Το Σαββατοκύριακο που διαψεύστηκαν όλοι οι δημοσιογράφοι
INTIME NEWS

Ο ανασχηματισμός κυκλοφορούσε ως σενάριο στα δημοσιογραφικά γραφεία εδώ και μήνες.

Οι πληροφορίες διακινούνταν τόσο μεταξύ δημοσιογράφων όσο και των κυβερνητικών στελεχών.

Είχαμε φτάσει μέχρι και να βλέπουμε λίστες με ποιους παραμένουν και ποιους θα αποπέμψει ο πρωθυπουργός. Όλα αυτά έγιναν καπνός μετά από την διάψευση που έβγαλαν κυβερνητικές πηγές τονίζοντας πως «ανασχηματισμός εν μέσω κρίσης δεν γίνεται».

Η διάψευση αυτή ήρθε ως κεραυνός εν αιθρία με δεδομένο πως το Σαββατοκύριακο κυκλοφόρησαν κορυφαίες εφημερίδες με πρωτοσέλιδους τίτλους αναφερόμενους στον ανασχηματισμό. Η αλήθεια είναι πως ο ανασχηματισμός ήταν στον προγραμματισμό του πρωθυπουργού για τον Μάιο, ήδη και πριν την πανδημία.

Γι αυτό και δεν υπήρξε κάποια αντίδραση το προηγούμενο διάστημα. Όπως είναι σε θέση να γνωρίζει το Newsbomb.gr, το κυβερνητικό επιτελείο «εξοργίστηκε» από την πληροφορία που διακινήθηκε τα προηγούμενα 24ωρα, σχετικά με αιφνιδιαστικό ανασχηματισμό ακόμα και μέσα στο Σαββατοκύριακο που μας πέρασε.

Έτσι λοιπόν, προκειμένου να σταματήσει ο αποπροσανατολισμός και φυσικά να πάψουν ορισμένοι να ορέγονται υπουργικά οφίτσια, το πρωθυπουργικό περιβάλλον ήρθε να βάλει τα πράγματα στην θέση τους. «Οι υπουργοί έχουν πολλή δουλειά ακόμη να κάνουν», ανέφερε μεταξύ άλλων η ανακοίνωση.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Καιρός: Συνεχίζονται και τη Δευτέρα οι πολύ υψηλές θερμοκρασίες - Πότε θα πέσει ο υδράργυρος (pics)