BOMBER

Για την «ταμπακιέρα» δεν είπε τίποτα ο κ. Χρυσοχοΐδης

Για την «ταμπακιέρα» δεν είπε τίποτα ο κ. Χρυσοχοΐδης

Ο κ. Μιχάλης Χρυσοχοΐδης απάντησε στη Βουλή για το ζήτημα της φύλαξης του Μένιου Φουρθιώτη, αλλά δεν γίναμε σοφότεροι... 

Ανέλαβε θεωρητικά την πολιτική ευθύνη για τη σκόνη που σηκώθηκε με το όλο ζήτημα και... ζήσαν αυτοί καλά κι εμείς καλύτερα. Επί της ουσίας δεν μας είπε απολύτως τίποτα. Δεν απάντησε δηλαδή ποιος από την φυσική ή την πολιτική ηγεσία του υπουργείου έδωσε το «πράσινο φως» για να γίνουν όλα όσα έγιναν τα οποία αγγίζουν τα όρια της ιλαροτραγωδίας και έχουν σηκώσει θύελλα αντιδράσεων και στο εσωτερικό της Νέας Δημοκρατίας.

Ο κ. Χρυσοχοΐδης απαντώντας στην επίκαιρη ερώτηση του βουλευτή του ΚΙΝΑΛ Γιώργου Καμίνη, με αφορμή την υπόθεση Φουρθιώτη, αρκέστηκε στο να διαψεύσει μετά βδελυγμίας τα δημοσιεύματα αναφορικά με τη φύλαξή του, ξεκαθαρίζοντας: «Ποτέ δεν φύλαξαν 14 αστυνομικοί τον παρουσιαστή, ποτέ δεν υπήρξαν θωρακισμένα αυτοκίνητα, στους 10 από τους 11 μήνες είχε ένα ή δύο άτομα χωρίς αυτοκίνητο».

Παράλληλα, προανήγγειλε την αλλαγή του θεσμικού πλαισίου, ενώ, αναφερόμενος στην υπόθεση του παρουσιαστή, εξήγησε ότι η αστυνομια «οφείλει να αξιολογεί κινδύνους και όχι προσωπικότητες».

Είπε κι άλλα τέτοια ωραία ο κ. Μιχάλης με τα οποία δεν μπορεί κανείς να διαφωνήσει...

Για την ταμπακιέρα όμως δεν μάθαμε απολύτως τίποτα, ούτε βεβαίως για τις κατηγορίες που διακινούνται δεξιά κι αριστερά ότι υπήρχαν θολές και περίεργες σχέσεις με στελέχη της Νέας Δημοκρατίας και ενδεχομένως με ανθρώπους του υπουργείου εις το οποίο προΐσταται ο κ. Μιχάλης Χρυσοχοΐδης.

Σπεύδω να προλάβω την ερώτησή σας: Θα μάθουμε κάποτε τι συνέβη;

Απάντηση: Το άλλο με τον Τοτό το ξέρετε;

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Εμβόλιο AstraZeneca: Ημέρα ανακοινώσεων για την Ελλάδα - Θα αλλάξει η στρατηγική εμβολιασμού ή όχι;