BOMBER

Παράνοια Αυγενάκη: Έφαγε «πόρτα» από Χρυσοχοΐδη και πιέζει πάλι τον Χαρδαλιά

Λευτέρης Αυγενάκης

Μέχρι στιγμής δεν φαίνεται να του βγαίνει τίποτα, αλλά ο Υφυπουργός Αθλητισμού εμμένει στις αντιδημοκρατικές επιλογές του να σταματήσει τις εκλογές στο μπάσκετ.

Επιχειρεί απεγνωσμένα να βρει κάποιον υπουργό ή κάποιο αρμόδιο κρατικό φορέα και να στηρίξει την προσωπική του επιλογή να μην γίνουν εκλογές στην ΕΟΚ. Καθ' όλη τη διάρκεια της χθεσινής ημέρας άσκησε σφοδρές πιέσεις στον υπουργό Προστασίας του Πολίτη να επιβληθεί σχετική εντολή με πρόσχημα το ενδεχόμενο επεισοδίων.

Βρήκε κλειστές πόρτες από τον Χρυσοχοΐδη και επέστρεψε στον Χαρδαλιά ζητώντας πάλι την παρέμβαση της πολιτικής προστασίας για λόγους υγειονομικούς. Μιλάμε για πρωτοφανή παράνοια η οποία αγγίζει τα όρια του πολιτικού αμοραλισμού.

Θα έχει ενδιαφέρον να δούμε αν κάποιος υπουργός, εν προκειμένω ο Νίκος Χαρδαλιάς, θα δεχθεί να πάρει πάνω του μια τέτοια αντιδημοκρατική ενέργεια μαζί με τον αρνητικό πολιτικό αντίκτυπο. Θα δεχθεί ο Νίκος Χαρδαλιάς να πάρει το πολιτικό κόστος για λογαριασμό του Αυγενάκη και να παίξει το ρόλο του... χρήσιμου ηλίθιου;

Ο Νίκος Χαρδαλιάς για παράδειγμα είναι ένας υπουργός που έχει δουλέψει όσο κανείς άλλος εδώ και δυο χρόνια κι έχει χτίσει ένα πολύ ισχυρό πολιτικό προφίλ με μεγάλη δημοφιλία στη λαϊκή βάση. Θα ήταν πολιτική αυτοκτονία να τα τινάξει όλα στον αέρα για να ικανοποιήσει το καπρίτσιο του Αυγενάκη ο οποίος έχει απέναντί του σχεδόν το σύνολο του φίλαθλου κόσμου, αλλά και τους ανθρώπους του αθλητισμού.

Η Δημοκρατία δεν είναι μαγαζάκι κανενός. Οι εκλογικές διαδικασίες είναι η πεμπτουσία της Δημοκρατίας. Αλίμονο αν κάθε Αυγενάκης μπορεί να τις καταργεί με το έτσι θέλω ... Αλίμονο αν ο κάθε Αυγενάκης αναζητά και πολιτικούς συνεργούς σε τέτοιες αντιδημοκρατικές εκτροπές.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Ψευτογιατρός: «Καταπέλτης» η πρόταση της εισαγγελέως - Φρίκη από τις νέες αποκαλύψεις