BOMBER

Δάσκαλος – παιδόφιλος: Εισαγγελέας και ανακριτής κοιμούνται ήσυχοι

Δάσκαλος – παιδόφιλος: Εισαγγελέας και ανακριτής κοιμούνται ήσυχοι

Δεν ξέρω αν το πήρατε χαμπάρι...

Εισαγγελέας και ανακριτής άφησαν ελεύθερο με περιοριστικούς όρους τον «δάσκαλο» - κάθαρμα που έλεγε σε 10χρονα «θέλω να γίνω το αγόρι σου» και «θέλω να σου σηκώσω την μάσκα να σου φιλήσω τα χειλάκια».

Είναι λέει πλημμέλημα.

Τον άφησαν ελεύθερο με 5.000 εγγύηση. Ένας από τους όρους που του επιβλήθηκαν είναι αυτός της απαγόρευσης προσέγγισης των μαθητριών σε απόσταση κάτω των 500 μέτρων και επικοινωνίας μαζί τους με κάθε μέσο. Ακόμη, ανακριτής και εισαγγελέας επέβαλλαν στον εκπαιδευτικό τους περιοριστικούς όρους της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα, της εμφάνισης στο Αστυνομικό Τμήμα.

Αλλά ελεύθερος. Τι σήμα δίνει αυτό; Τι μήνυμα περνάει στην κοινωνία; Ότι κάθε ανώμαλος, κάθε διεστραμμένος μπορεί να πειράζει τα παιδιά μας και δεν τρέχει… κάστανο. Θα δίνει 5.000 εγγύηση και η ζωή συνεχίζεται.

Το κάθε καθίκι θα στέλνει μήνυμα σε δεκάχρονα παιδιά και θα γράφει: «Αν ήμουν στην ηλικία σου, δεν θα μου γλίτωνες. Θα τα φτιάχναμε...», «θέλω να γίνω το αγόρι σου» και «θέλω να σου σηκώσω την μάσκα να σου φιλήσω τα χειλάκια».

Και εμείς θα κάνουμε ότι δεν ακούμε κι ότι είναι ένα πλημμέλημα.

Αυτή την κοινωνία θέλουμε; Ήρεμα ρωτάω. Αυτή την δικαιοσύνη θέλουμε;

Και μετά πρέπει να λέμε στον κόσμο: είναι κακό πράγμα η αυτοδικία, είναι κακό πράγμα η θανατική ποινή και διάφορα άλλα όμορφα…

Δηλαδή εσύ που διαβάζεις αυτές τις γραμμές και έχεις ένα ανήλικο παιδί, θα μου πεις ότι η δημοκρατία δεν σηκώνει αυτοδικίες και θανατικές ποινές;

Και θα αφήσεις την ελληνική δικαιοσύνη να προστατεύσει το παιδί σου.

Εντάξει συνεννοηθήκαμε…

ΥΓ: Εισαγγελέας και ανακριτής φαντάζομαι θα κοιμηθείτε ήσυχοι τα επόμενα βράδια...