BOMBER

Ξυλοδαρμός 10χρονου ΑμεΑ: Ο φυσιοθεραπευτής – κάθαρμα και οι άθλιοι συνάδελφοί του

κακοποίηση φυσικοθεραπευτής
Κακοποίηση 10χρονου
MEGA

Συγκλονίζει η υπόθεση κακοποίησης του 10χρονου ΑμεΑ από τον φυσιοθεραπευτή - κάθαρμα.

Το περιστατικό με το κάθαρμα που αποκαλείται «φυσιοθεραπευτής» και κλωτσάει στο πρόσωπο ένα 10χρονο ΑμεΑ έχει συγκλονίσει το Πανελλήνιο.

Το χειρότερο όλων είναι ότι από τον Ιούνιο του 2019 που έλαβε χώρα η άθλια αυτή ενέργεια το περιστατικό απεκρύβη από τους υπευθύνους της ιδιωτικής κλινικής και ο Εισαγγελέας ενημερώθηκε μόλις την περασμένη εβδομάδα! Καταγγελία δεν έγινε ποτέ, με τον φυσιοθεραπευτή να εμφανίζεται τον Δεκέμβριο να εργάζεται κανονικά σε δύο νέα κέντρα παιδιών με αυτισμό. Απίστευτα πράγματα που δεν τα χωράει ανθρώπινος νους…

Στο βίντεο-ντοκουμέντο που έδωσε στη δημοσιότητα το Mega, διακρίνεται ο 27χρονος φυσιοθεραπευτής να πιάνει από τους ώμους το 10χρονο παιδί ΑμεΑ, να του μιλά και στη συνέχεια να το ρίχνει στο πάτωμα. Το παιδί κάθεται φοβισμένο, χωρίς να κινείται και έχοντας γείρει στη θέση που του έχει υποδείξει. Ακολούθως, με το δεξί πόδι ο 27χρονος παραμερίζει ένα όργανο γυμναστικής στο πάτωμα. Και τότε ρίχνει κλωτσιά στο πρόσωπο του 10χρονου παιδιού.

Στο βίντεο φαίνονται ξεκάθαρα δυο ακόμα γυναίκες – συνάδελφοι του φυσιοθεραπευτή οι οποίες όχι μόνο δεν κάνουν απολύτως τίποτα για να τον αποτρέψουν, αλλά καμία από αυτές δεν καταγγέλλει αμέσως το περιστατικό στην διοίκηση της κλινικής! Η δε ιδιοκτήτρια του κέντρου αν και μαθαίνει μια εβδομάδα μετά το περιστατικό (μιλάμε για το καλοκαίρι του 2019) και βλέπει το βίντεο, επιλέγει να μην πάει ούτε στην αστυνομία, ούτε στον εισαγγελέα.

Υπό τον φόβο των ευθυνών και επειδή το βίντεο έφτασε 2 χρόνια μετά σε δημοσιογραφικά χέρια αποφάσισε να πάει μόλις την περασμένη εβδομάδα και να το δηλώσει προφανώς για να αποποιηθεί τις όποιες ευθύνες συγκάλυψης. Για τέτοια ξεφτίλα μιλάμε. Για τον ορισμό της απανθρωπιάς. Όλοι συμφωνούμε ότι ο 27χρονος δράστης είναι κάθαρμα και τέρας. Επιτρέψτε μου όμως να συμπληρώσω ότι οι συνάδελφοί του που ήταν μπροστά και κράτησαν κρυφό δυο χρόνια το περιστατικό είναι εξίσου άθλιοι και επαίσχυντοι.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.